LUNI

17:45 CINEMAX

Impostorii (Dramă, Estonia, 2016) Cu: Mirtel Pohla, Priit Võigemast, Mari Abel, Meelis Rämmeld, Andres Lepik

În încercarea de a rezolva problemele din relația lor, Anna și Juhan se retrag într-o casă de la malul mării pe care au împrumutat-o de la niște prieteni foarte bogați. După ce au fost martorii unui accident petrecut pe un mal stâncos, îi adăpostesc pe o femeie rănită și pe soțul ei – un cuplu cu care descoperă că au multe în comun. Anna și Juhan pretind că dețin casa, antrenându-i pe oaspeți într-un joc al dominației ce le propulsează relația până la pragul destrămării.

18:10 HBO

De ce el? (Comedie, SUA, 2016) Cu: James Franco, Bryan Cranston, Megan Mullally, Zoey Deutch, Cedric the Entertainer

De-a lungul vacanței, Ned (Bryan Cranston), un tată iubitor, dar mult prea protectiv, merge împreună cu familia să-şi viziteze fiica la Stanford, unde se întâlnește cu cel mai mare coșmar al său: Laird (James Franco), iubitul miliardar din Silicon Valley, extravagant atât în limbaj, cât şi în atitudine. Ned nu crede că Laird este partenerul potrivit pentru fiica sa, iar de aici până la un război deschis cu viitorul „fiu” este doar un pas.

22:30 PRO CINEMA

Furia nevazuta (thriller, SUA, 2008) Cu: Famke Janssen, Bobby Cannavale

Marnie Watson este o femeie a cărei viaţă nu a fost deloc uşoară. După ce a îndurat nenumărate bătăi din partea soţului, un poliţist extrem de violent, Marnie s-a trezit în situaţia de a-l omorî în legitimă apărare, pentru a-şi salva viaţa. Arestată şi trimisă la închisoare pentru omor, Marnie a fost eliberată mai repede însă ea trebuia să poarte o brăţară electrică la gleznă, care îi permitea să se mişte pe o rază de 300 m. Arestată la domiciliu, Marnie se vede obligată să rămână în interiorul casei în care a locuit alături de soţul ei.

22:55 PARAMOUNT

Frăţia lupilor (Adventure, 2000, France) Cu: Jérémie Renier, Mark Dacascos, Samuel Le Bihan

În 1765 un monstru bântuia munţii din sud-vestul Franţei. Din cauza ferocităţii sale, bestia a devenit atât de cunoscută, încât regele a vrut să afle ce se întâmplă acolo şi a trimis oameni care să omoare creatura. Bazându-se pe acestă legendă, filmul umăreşte aventurile cavalerului de Fronsac, însoţit de Mani, un indian, care nu trebuie numai să dezlege misterul monstrului, ci şi să învingă ignoranţa, bigotismul şi conspiraţia nobililor din zonă. El ajunge să se bazeze pe 2 femei, o aristocrată şi o prostituată, precum şi pe simţurile superioare ale lui Mani, un indian Iroquois din Canada.

Deja ai votat!