MARŢI

0

23:00 PRO CINEMA

Toate lucrurile bune (dramă, SUA, 2010) Cu: Kirsten Dunst, Frank Langella, Ryan Gosling

O poveste de dragoste bazată pe cel mai notoriu caz de crimă nerezolvat din istoria New York-ului. Scenariul original folosește constatări nou descoperite, mărturii și speculații pentru a crea o poveste tulburătoare despre familie, obsesie, dragoste și pierdere.

17:50 HBO

Figuri ascunse (Dramă, SUA, 2016) Cu: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner, Kirsten Dunst

Drama ce are la bază cartea lui Margot Lee Shetterly, Hidden Figures: The American Dream and the Untold Story of the Black Women Mathematicians Who Helped Win the Space Race, este despre nave şi astronauţi la fel de mult pe cât este despre ambiţie, emoţie şi distribuţia nediscriminatorie a inteligenţei.

21:00 CINEMAX

Burlacii (Dramă, SUA, 2017) Cu: J.K. Simmons, Julie Delpy, Josh Wiggins, Odeya Rush, Kevin Dunn

După ce și-a pierdut soția, Bill Palet (J.K. Simmons) își ia fiul de 17 ani, Wes (Josh Wiggins), și se mută într-un oraș mare dorind să o ia de la capăt. În timp ce fiecare începe să se adapteze la noua viață, ambii găsesc liniștea în relații noi. Wes o întâlnește pe Lacy (Odeya Rush), o fată introvertită dar puternică a cărei personalitate enigmatică îl captivează. Bill o cunoaște pe Carine (Julie Delpy), o profesoară elegantă al cărei trecut trist este asemănător cu al lui. Când relațiile sunt supuse unor teste, Bill și Wess se îndepărtează și se apropie din nou pe măsură ce își descoperă propriile identități.

22:40 HBO

O terapie pentru viață (Thriller, SUA, 2016) Cu: Dane Dehaan, Jason Isaacs, Mia Goth, Ivo Nandi, Adrian Schiller

Lockhart, un agent de bursă de pe Wall Street, este trimis de firma sa la un spa medical îndepărtat din Alpi. El trebuie să-l aducă înapoi pe Pembroke, președintele companiei, pacient la spa, care le spusese angajaților săi că nu are nicio intenție de a se întoarce la New York. Lockhart ajunge la sanatoriul liniștit unde se presupune că pacienții primesc un leac miraculos. De fapt, se pare că starea lor se înrăutățește. Pe măsură ce investighează secretele întunecate și șocante din spatele centrului, el o cunoaște pe superba Hannah, care este și ea pacientă. De asemenea, ajunge să cunoască o altă pacientă, pe excentrica doamnă Watkins, care făcuse o investigație pe cont propriu. În scurt timp, Lockhart este diagnosticat cu aceeași boală ca și ceilalți pacienți de către directorul instituției, amenințătorul Dr. Volmer, și își dă seama că este captiv în refugiul alpin. Lockhart începe să piardă contactul cu realitatea și trebuie să îndure chinuri inimaginabile în timpul propriului său „tratament”.

+0 -0
se încarcă...