MIERCURI

0

20:30 PRO CINEMA

Tekken (acţiune, Japonia, SUA 2010) Cu: Cary-Hiroyuki Tagawa, Gary Daniels

Tekken este o demonstrație de forță în materie de arte marțiale, avându-l în prim-plan pe un tânăr care vrea să răzbune moartea mamei sale. Acesta se antrenează cu un maestru pentru a se putea confrunta cu ucigașul mamei lui într-o competiție pe viață și pe moarte. Însă, pentru a ajunge la dușman, trebuie mai întâi să învingă o parte dintre cei mai buni luptători din lume.

18:10 HBO

Lungul drum al lui Billy Lynn (Dramă, SUA, 2016) Cu: Joe Alwyn, Kristen Stewart, Chris Tucker, Garrett Hedlund, Vin Diesel

Filmul este spus din punctul de vedere al soldatului de 19 ani Billy Lynn (Joe Alwyn) care, împreună cu ceilalți soldați din plutonul Bravo, devine un erou după o bătălie din Irak și este adus acasă pentru un tur al victoriei. Prin intermediul amintirilor, filmul dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat cu plutonul și, astfel, creează un puternic contrast între realitățile războiului și percepțiile americanilor.

19:20 CINEMAX

Între mare și pământ (Dramă, Columbia, 2016) Cu: Manolo Cruz, Vicky Hernández, Viviana Serna, Jorge Cao, Mile Vergara

Alberto, un bărbat în vârstă de 28 de ani, locuiește pe un teren mlăștinos de lângă Marea Caraibilor pe care visează să o viziteze într-o bună zi. Dar Alberto suferă de o boală neurologică care îl țintuiește la pat, în timp ce mama sa, Rosa, îl protejează și îl îngrijește cu dragoste. Umorul sec și creativitatea lui Alberto îi ajută să-și adune forțele și să îndure necazul, el bucurând-se, de asemenea, de compania vecinei sale Giselle care îi oferă atenție și afecțiune. Dar viața pe care și-o imaginează alături de vecina lui pare să fie la fel de greu de atins asemenea mării la care visează. Deoarece Alberto cade în depresie, Rosa înfruntă trecutul pentru a-și despovăra fiul și a-i realiza visul.

00:20 DIGI FILM

Legea lui Jacob (2008, Acţiune) Cu: Steven Seagal, Holly Elissa

Detectivul Jacob Stillwell (Steven Seagal) este unul dintre cei mai apreciaţi detectivi de la departamentul omucideri. Metodele sale unice prin care şi-a impus punctul de vedere cât şi stilul său de rezolvare al cazurilor au devenit celebre atât printre poliţişti, dar mai ales printre infractori. Însă ultimul caz pe care-l investighează, îl va duce într-o confruntare directă cu un adversar foarte periculos; un psihopat extrem de violent care terorizează de multă vreme străzile din Memphis şi numărul victimelor sale devine pe din ce în ce mai mare.

+0 -0
se încarcă...