LUNI

22:30 PRO CINEMA

Furia nevăzută (thriller, SUA, 2008) Cu: Famke Janssen, Bobby Cannavale, Ed Westwick, Michael Pare, Patricia Charbonneau, John Fallon

Pentru a-şi salva viaţa în urma bătăilor primite de la soţ, Marnie Watson (Famke Janssen) a sfârşit prin a-l omorî pe acesta. A fost arestată şi trimisă la închisoare pentru omor, însă a fost eliberată mai repede cu condiţia să poarte o brăţară electrică la gleznă, care îi permitea să se mişte pe o rază de 300 de metri. Partenerul soţului venea zilnic la casa ei, cu speranţa ca aceasta va încălca termenii eliberării şi o va putea trimite din nou la închisoare. Când credea că totul intră în normal, spiritul soţului începe să bântuie casa cu intenţia de a se răzbuna.

19:00 CINEMAX

Nebune de fericire (Comedie, Italia, 2016) Cu: Valeria Bruni Tedeschi, Micaela Ramazzotti, Valentina Carnelutti, Tommaso Ragno, Bob Messini

Filmul „Nebune de fericire” redă povestea a două femei total diferite care ajung să se apropie într-un context mai puțin obișnuit: în timp ce sunt internate la un sanatoriu de psihiatrie din Toscana. Beatrice are o imaginație bogată și vorbeșe încontinuu. Se crede contesă miliardară și îi place să creadă că are liderii globali la picioare. Donatella este o tânără introvertită, fragilă, cu trupul acoperit de tatuaje, prizonieră a propriului mister. Amândouă sunt paciente la Villa Biondi, o clinică psihiatrică progresvă, dar sigură.

12:25 HBO

Monștri pe roți (Acțiune, SUA, 2016) Cu: Lucas Till, Jane Levy, Thomas Lennon, Barry Pepper, Rob Lowe

Tripp este un licean căruia îi place să construiască camionete din piesele altor mașini și care descoperă ceva incredibil, pe Creech, o creatură cu un apetit ciudat pentru benzină. Ca să-și apere noul prieten, Tripp îl ascunde sub capota camionetei sale și astfel o transformă într-un monstru pe roți. Cei doi iubitori de viteză pornesc într-o călătorie nebună ca să-l reunească pe Creech cu familia lui.

18:40 PARAMOUNT

Provincialii (Comedy, 1999, USA) Cu: Goldie Hawn, John Cleese, Steve Martin

Doi provinciali cu dâre de mână, dar cu o viaţă conjugală falimentară, se rătăcesc în jungla metropolei năpădită de escroci, trăsniţi şi răuvoitori. Când Frank Sinatra a cântat „If I can make it there, I’ll make it anywhere, it’s up to you, New York!”, probabil că nu a avut în minte aceleaşi întâmplări de care au parte Henry (Steve Martin) şi Nancy Clark (Goldie Hawn). Henry este un agent de publicitate din Ohio, care îşi trăieşte viaţa după nişte reguli foarte precise. Soţia lui, Nancy, simte că viaţa lor împreună şi-a pierdut farmecul. După 24 de ani de căsnicie, după ce copiii au părăsit casa părintească şi nimic nu-i mai leagă de Ohio pe cei doi, Hanry şi Nancy decid să se mute la New York.

Deja ai votat!