MARŢI

16:30 PRO CINEMA

America în carantină (dramă, SUA, 2006) Cu: Costa Ronin, Joely Richardson, Stacy Keach, Ann Cusack, Geraline Knox

Filmul urmăreşte izbucnirea unei epidemii de gripă avira, într-o piaţă din Hong Kong, până în momentul în care gripa se transformă într-un virus mortal, transmisibil peste tot în lume de la om la om. Un om de afaceri american zboară la Hong Kong pentru a se întâlni cu partenerii asiatici. Neştiind că şerveţelele folosite de fermieri conţin microbii virusului mortal omul de afaceri se întoarce după câteva zile în care a fost în contact cu oamenii din China şi moare într-un mod neaşteptat într-un magazin din SUA. În doar câteva săptămâni milioane de oameni se luptă cu un virus fără leac şi întreaga naţiune se luptă cu o ameninţare fără limite.Acţiunea este urmărită prin ochii unor personaje cheie care încearcă să facă faţă ameninţării virusului.

22:50 PARAMOUNT

Pianistul (Biography, 2001) Cu: Adrien Brody

Bazat pe memoriile pianistului W. Szpillmann, Pianistul este povestea adevărată a unui strălucit pianist polonez, care, datorită originii sale evreiești este forțat ca pe timpul ocupației naziste a Poloniei să ducă o viață de fugar, pentru a scăpa de deportare. Szpilmann reușește să fugă din ghetoul din Varșovia și își va petrece ani buni ascunzându-se printre ruinele orașului. Salvarea îi vine de la un ofițer german, care îl va ajuta să supraviețuiască.

23:35 CINEMAX

Unghiul mort (Polițist, Belgia, 2017) Cu: Peter Van Den Begin, Soufiane Chilah, Jan Decleir, David Murgia, Ruth Becquart

În zilele noastre, în Belgia, Jan Verbeeck este un comisar intransigent de poliție din echipa anti-drog din Antwerp. Cunoscut ca domnul Zero Toleranță, este foarte apreciat de cetățeni și de presă. Toată lumea este surprinsă când anunță că se va retrage chiar înainte de alegeri ca să se alăture partidului de dreapta. În ultima lui zi ca polițist, el conduce un raid îndrăzneț într-un laborator de droguri din Charleroi ceea ce va declanșa o serie de evenimente violente neprevăzute care l-ar putea costa alegerile și l-ar putea trimite la închisoare.

14:40 HBO

După realitate (Comedie, SUA, 2016) Cu: Matthew Morrison, Sarah Chalke, Jon Dore, Laura Bell Bundy, Juan Pablo Di Pace

Scottie Olson (Matthew Morrison) încearcă din nou să-și găsească scopul în viață, de data aceasta concurând la un reality show. Dar după moartea bruscă a tatălui său, Scottie trebuie să părăsească emisiunea și să-și reîntâlnească sora înstrăinată, pe Kate (Sarah Chalke), care și-a pus viața pe locul al doilea ca să aibă grijă de tatăl lor. Filmul este o poveste amuzantă și emoționantă despre pierdere,

Deja ai votat!