LUNI

kinopoisk.ru

21:00 CINEMAX

Patru camere (Comedie, SUA, 1995) Cu: Tim Roth, Antonio Banderas, Madonna, Marisa Tomei, Quentin Tarantino

În noaptea Sfântului Silvestru, Ted, proaspăt angajat al unui hotel, este implicat în poveştile de viaţă a celor care locuiesc în patru camere de hotel. În prima, un grup de tinere vrăjitoare o invocă pe zeiţa Diana, în cea de-a doua, un soţ gelos şi-a sechestrat soţia, în cea de-a treia, un gangster îi dă lui Ted în grija copiii, iar în cea de-a patra cameră, lui Ted i se cere să taie un deget!

23:30 HBO

Seiful (Horror, SUA, 2017) Cu: James Franco, Taryn Manning, Francesca Eastwood, Scott Haze, Q’Orianka Kilcher

The Vault (2017) este un nou film horror care sosește pe marile ecrane cu o poveste pe care am putea să o numim uzual, un jaf la o bancă, însă se dovedește că nimic nu este ceea ce pare. Două surori înstrăinate sunt obligate să jefuiască o bancă pentru a-și salva fratele care a ars un depozit deținut de un gangster notoriu. Doar că, aceasta nu este o bancă obișnuită. Lovitura începe fără probleme, dar haosul începe să se dezlănțuie atunci când managerul sfidător al băncii îi trimite către o criptă de la subsol, la ceva cu adevărat rău. Cu toate acestea, totul o ia razna atunci când grupul care comite jaful se confruntă cu evenimente supranaturale în subsolul băncii.

20:30 PRO CINEMA

Avionul condamnatilor (acţiune, SUA, 1997) Cu: Nicolas Cage, John Cusack, John Malkovich

Un film cu încasări de peste 100 de milioane de dolari, Avionul condamnaţilor reuneşte trei actori de excepţie ai ultimilor ani – Nicolas Cage, John Cusack şi John Malkovich. Excelând în efecte speciale realizate ca la carte, acest thriller prezintă povestea imprevizibilă a fostului erou de război Cameron Poe (Cage), condamnat opt ani la închisoare după ce ucide accidental un bărbat care se luase de nevasta lui. Imediat după ce este închis, Poe află că soţia lui este gravidă, astfel că, primul lucru pe care-l face după eliberare este să se îmbarce în primul avion pentru a se duce să-şi întâlnească fetiţa pe care n-a văzut-o niciodată. Ironia sorţii este că avionul pe care trebuia să-l ia este amânat, aşa că Poe, mânat de nerăbdarea revederii familiei, va lua o cursă specială. Pentru că de-abia ieşise de la răcoare, autorităţile consimt să-l urce la bord într-un avion care urmează să-i transporte pe cei mai periculoşi zece deţinuţi din sistemul penal american la cel mai bine păzit penitenciar construit vreodată în lume.

21:30 TV 1000

O fată de milioane (dramă, SUA, 2004) Cu: Clint Eastwood, Hilary Swank, Morgan Freeman, Jay Baruchel

Filmul relatează povestea lui Maggie Fitzgerald, o chelnăriţă obişnuită care s-a mutat din Ozarks la Los Angeles având dorinţa de a deveni canpioana de box.Mai mult decât atât dorinţa ei este de a fi antrenată de legendarul antrenor de box Frankie Dunn.Filmul este o poveste profundă despre hotărâre, putere şi dragoste, puse mai presus de curajul celor din lumea boxului profesionist.

Deja ai votat!