MIERCURI

0

23:55 DIGI FILM

Peştera (2005, Acţiune) Cu: Cole Hauser, Eddie Cibrian, Morris Chestnut, Lena Headey, Piper Perabo, Marcel Iureș

În adâncul pădurilor din România, o echipă de oameni de știință dă peste ruinele unei mănăstiri din secolul al treisprezecelea. La o privire mai atentă, aceștia fac o descoperire îngrijorătoare – mănăstirea este construită deasupra intrării într-un sistem uriaș de peșteri. Biologii locali cred că peștera poate găzdui un ecosistem nedescoperit, așa că angajează o echipă de speologi americani să-i ajute să investigheze.

21:00 CINEMAX

La antipozi (Dramă, Australia, 2016) Cu: Lincoln Younes, Damon Herriman, Rahel Romahn, Michael Denkha, Alexander England

Confruntând în mod deliberat ignoranța și rasismul, filmul este o provocatoare comedie neagră. În urma revoltelor de la Cronulla, două vagoane pline cu tineri impulsivi se ciocnesc în momentul în care intenția lor greșită face loc incompetenței caraghioase. O poveste amuzantă despre prostie, frică și pofte ciudate, și despre ceea ce a fost sortit să fie o misiune de răzbunare care se transformă în ceva ce nici una dintre părți nu și-ar fi putut imagina.

18:15 HBO

Spiritul din cochilie (Acțiune, SUA, 2017) Cu: Scarlett Johansson, Pilou Asbaek, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt

Într-o Japonie în care mulţi oameni au creiere cibernetice, ceea ce îi expune atacurilor unor hackeri, o unitate de elită, numită Section 9, condusă de personajul lui Scarlett Johansson – Major, un hibrid unic om-cyborg – va ajunge să lupte împotriva acestor hackeri care îşi pot obliga victimele să comită orice infracţiune. Devotată lichidării celor mai periculoși criminali și extremiști, Section 9 se vede confruntată acum cu un inamic al cărui singur scop e să distrugă definitiv progresele făcute de Hanka robotics în cybertehnologie.

20:30 PRO CINEMA

Jocul asasinilor (acţiune, SUA, 2011) Cu: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Kevin Chapman

Jack Conway și Derek Chase sunt cei mai buni doi asasini din lume, dar nu se cunosc reciproc. În timp ce Conway este un trăgător de elită la rang de maestru, Chase este la fel de calificat în mânuirea cuțitelor. Acești doi asasini rivali formează o alianță incomodă în scopul de a înlătura capul unui cartel de droguri, care este susținut de DEA.

+0 -0
se încarcă...