MARŢI

0

18:20 DIGI FILM

Legea puterii (2008, Thriller) Cu: Val Kilmer, Stephen Dorff, Marisol Nichols

Wade Porter (Stephen Dorff) e un soț iubitor, cu un viitor promițător, însă lucrurile iau o turnură diferită în viața lui în momentul în care îl ucide accidental pe un hoț care voia să îi fure din casă. Fiind condamnat pentru crimă, Wade este închis într-o instituție de maximă securitate pentru 3 ani. Aflat în închisoare, el descoperă că regulile din societate nu se mai aplică și în închisoare. Avându-l ca partener de celulă pe un criminal notoriu și fiind supus unor tratamente inumane de către un gardian al închisorii, Wade realizează că singura sa șansă de supraviețuire este să devină cel mai puternic dintre deținuți. Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic, iar în închisoare doar cei puternici supraviețuiesc.

23:10 CINEMAX

Pierderi dureroase (Dramă, SUA, 2007) Cu: Halle Berry, Benicio Del Toro, David Duchovny, Alexis Llewellyn, Alison Lohman

O femeie al cărei bărbat a murit de curând îl invită pe cel mai bun prieten al soţului rămas fără locuinta să stea cu ea şi cu cei doi copii ai ei. Pe parcurs, bărbatul îi ajută pe membrii familiei să treacă peste moartea tatălui şi a soţului. Audrey şi Brian Burke sunt căsătoriţi de 11 ani şi au împreună o fetiţă de 10 ani, pe nume Harper, şi un băieţel de 6 ani, pe nume Dory. Atunci când la uşa casei lui Audrey vine un poliţist care o informează că atentul şi iubitorul ei soţ a fost ucis accidental în încercarea lui de a ajuta o femeie bătută violent de către soţ, toată lumea acesteia se prăbuşeşte într-o secundă.

23:30 HBO

Petrecerea cârnaților (Comedie, SUA, 2016) Cu: Edward Norton, Michael Cera, Salma Hayek

Petrecerea cârnaţilor, primul film de animaţie CG pentru adulţi, ne vorbeşte despre un cârnat, liderul unui grup de produse de supermarket, aflat în căutarea adevărului despre propria lor existenţă şi despre ceea ce li se întâmplă cu adevărat produselor alimentare după ce părăsesc rafturile magazinelor. Personajele filmului sunt însufleţite de către unii dintre cei mai talentaţi actori de comedie ai prezentului – Michael Cera, James Franco, Salma Hayek, Jonah Hill, Nick Kroll, David Krumholtz, Danny McBride, Edward Norton, Seth Rogen, Paul Rudd şi Kristen Wiig.

22:30 PRO CINEMA

Vacanta in Jamaica (comedie, SUA,1998) Cu: Angela Bassett, Whoopi Goldberg

La 40 de ani, Stella pare să aibă o viaţă perfectă. Are o slujbă importantă şi bine plătită, o casă minunată pe dealurile din San Francisco şi un fiu foarte isteţ şi iubitor. Mai mult, Stella este o mamă singură, dar şi o soră şi prietenă devotată. Numai că ei îi lipseşte ceva: plăcerea de a trăi. De mult Stella a uitat cum să se distreze. Acum însă, prietena ei cea mai bună, Delilah, crede că a venit vremea să încerce un antidot: o vacanţă în însorita Jamaica în care cineva- sau ceva- să îi schimbe radical viaţa.

+0 -0
se încarcă...