LUNI

18:55 TNT

Masca (1994, Action) Cu: Jim Carrey, Peter Riegert, Peter Greene

De la zero la erou ar putea fi motto-ul filmului. Este vorba despre metamorfozarea instantanee a lui Stanley Ipkiss dintr-un timid funcţionar de bancă – fără vreun succes deosebit la femei, şi în a cărui viaţă banală nu există decât un căţeluş simpatic şi scorpia de proprietareasa – într-un tip cu nişte posibilităţi fizice supranaturale. Din clipa în care găseşte o mască antică şi şi-o pune pe figură, Ipkiss devine tot ce visa să fie, exact ca în desenele animate pe care le adoră. Se îndrăgosteşte de frumoasa cântăreaţă Tina Carlyle şi e decis să elimine toţi gangsterii din oraş… Acţiunea filmului este umbrită de prestaţia actoricească a lui Jim Carey şi de machiajul şi efectele vizuale extraordinare.

21:00 CINEMAX

Dictatorul (Comedie, SUA, 2012) Cu: Sacha Baron Cohen, Anna Faris, Ben Kingsley, Sayed Badreya, Jason Mantzoukas

Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al şaptelea fiu al gloriosului preşedinte pe viaţă al Republicii Wadiya, Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a murit în condiţii tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen în 1982 – ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate l-aţi vaut pe Aladeen copil în mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever” sunt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.

23:30 HBO

Totem (Horror, SUA, 2017) Cu: Ahna O’Reilly, Lawrence Pressman, Lia McHugh, Allison Caetano

După moartea soției sale, un tată își invită noua iubită să se mute cu el și cu fiicele lui. Fetele nu reușesc să se adapteze noii situații, dar lucrurile devin înfricoșătoare când un colier provoacă o serie de întâmplări neașteptate și aflăm că ceva misterios a tulburat-o pe mama fetelor înainte de moartea ei. Încercând să găsească o explicație pentru incidentele din jurul colierului, una dintre fiice dă peste o carte despre “totem-uri”, obiecte care leagă spiritele de lumea reală, și caută un mod de a folosi colierul pentru a controla prezența din casa lor.

20:30PRO CINEMA

Obligat să ucidă (acţiune, Canada 2010) Cu: Marie Avgeropoulos, Steve Austin

Răzbunarea este de partea unui singur om. Când fiica adolescentă a lui Jim este răpită, el este forțat să conducă o bandă de criminali fară scrupule, pentru recuperarea părții lor de pradă, câștigată în urma unui jaf. Pentru a-și salva fiica, Jim trebuie să-și folosească aptitudinile sale unice de supraviețuire pentru a păcăli răpitorii, înainte de-a fi prea târziu. Hunt to kill este un film de acțiune, încărcat de adrenalină, despre un om ce apelează cele mai primare instincte pentru a salva singurul sau lucru de preț pentru care este dispus să-și dea viața – fiica sa.

Deja ai votat!