SÂMBĂTĂ

22:45 PRO CINEMA

Încredere (thriller, SUA, 2010) Cu: Clive Owen, Catherine Keener, Liana Liberato

Filmul spune povestea lui Annie (Liana Liberato), o fată de 14 ani ce locuiește împreună cu părinții ei, Will și Lynn Cameron (Clive Owen, Catherine Keener), într-un cartier liniștit din suburbii. Viața lui Annie se schimbă radical în momentul în care primește un computer de ziua ei de la părinți și începe să comunice cu un necunoscut.

21:35 HBO

O noapte nebună, nebună (Comedie, SUA, 2017) Cu: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoë Kravitz

O gașcă de prietene se reunesc în Miami după zece ani de la absolvirea colegiului, hotărâte să marcheze momentul cu o distracție de pomină. Și iese mai de pomină decât se așteptau! Ieșirea în club, scăldată cu alcool din belșug, se transformă într-o experiență sinistro-amuzantă atunci când vizita unui stripper se încheie fatal. Situația se agravează direct proporțional cu cantitatea de droguri ingerată, iar rezultatul este o nebunie totală, ce garantează hohote în avalanșă!

22:05 DIGI FILM

Cursă fără frâne (2012, Acţiune) Cu: Joseph Gordon-Levitt, Jamie Chung, Dania Ramirez

Să se strecoare printre mașinile în viteză, să se ferească de taximetriștii fanatici și să evite opt milioane de pietoni – acestea sunt ocupațiile zilnice ale lui Wilee (Joseph Gordon-Levitt), cel mai bun dintre curierii-bicicliști, agili și agresivi, ai New York-ului. Trebuie să ai calități speciale ca să poți merge pe o bicicletă super-ușoară, fără frâne și cu o singură viteză, să fii combinația perfectă între un biciclist super-talentat și unul complet nebun, capabil să riște să fie sleit pe caldarân de fiecare dată când se lansează în goană pe străzile supra-aglomerate ale orașului.

16:55 CINEMAX

În slujba vieții (Acțiune, SUA, 2006) Cu: Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward, Clancy Brown, Melissa Sagemiller

Kevin Costner şi Ashton Kutcher joacă rolurile principale în filmul „În slujba vieţii”, o dramă plină de forţă şi acţiune, care vă poartă în interiorul unei lumi pe care nu aţi mai văzut-o până acum: elita Salvamarilor din Garda de Coastă. Îndurerat după o misiune care a mers altfel decât ar fi trebuit, legendarul salvamar Ben Randall (Costner) primeşte o misiune pe care nu şi-o dorea: trebuie să instruiască noii recruţi.

Deja ai votat!