MIERCURI

22:30 CINEMAX

Îndoiala (Dramă, SUA, 2008) Cu: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Viola Davis, Alice Drummond

E anul 1964. Carismaticul preot Flynn încearcă să inspire entuziasm printre rigidele tradiții ale școlii St. Nicholas din Bronx, condusă de dură directoare, măicuța Alosyius Beauvier. Vântul schimbării bate în țară, iar școala acceptă primul elev de culoare. Dar când sora James bănuiește că părintele Flynn este nenatural de atent cu elevul său, un adevărat război începe între directoare și profesor.

23:40 HBO

Campionul (Dramă, Danemarca, 2017) Cu: Søren Malling, Jakob Oftebro, Ane Dahl Torp, Sus Wilkins, Søren Pilmark

Simon este regele scenei artistice daneze. Are succes și este bogat, are o soție frumoasă și o amantă tânără. Într-o zi, fiul lui, Casper, pe care nu l-a întâlnit niciodată, apare la ușa lui. Casper, un artist de stradă faimos în toată lumea, cunoscut sub numele Fantoma, îi cucerește pe toți cei din viața lui Simon. Asta îl provoacă și îl supără foarte tare pe Simon și astfel apare o luptă între tată și fiu dusă cu pensula și tubul de vopsea. Cu toate acestea, contrar așteptărilor, cei doi încep să construiască o relație și Simon se reanalizează ca bărbat, soț și tată.

22:30 PRO CINEMA

Jaf mortal (acţiune, SUA, 2007) Cu: D.J. Naylor, Big Daddy Kane

Patru prieteni plănuiesc jaful perfect al unei bănci dintr-un orășel, dar n-au ales cea mai potrivită noapte. Planul lor se duce pe apa sâmbetei când zombii vampirici atacă orășelul, obligând-i pe jefuitori să rămână în bancă. Pot ei să scape acum, și în viață, și bogați?

21:30 TV 1000

Legea puterii (acţiune, SUA, 2008) Cu: Val Kilmer, Stephen Dorff, Marisol Nichols

Wade Porter (Stephen Dorff) e un soț iubitor, cu un viitor promițător, însă lucrurile iau o turnură diferită în viața lui în momentul în care îl ucide accidental pe un hoț care voia să îi fure din casă. Fiind condamnat pentru crimă, Wade este închis într-o instituție de maximă securitate pentru 3 ani. Aflat în închisoare, el descoperă că regulile din societate nu se mai aplică și în închisoare. Avându-l ca partener de celulă pe un criminal notoriu și fiind supus unor tratamente inumane de către un gardian al închisorii, Wade realizează că singura sa șansă de supraviețuire este să devină cel mai puternic dintre deținuți. Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic, iar în închisoare doar cei puternici supraviețuiesc.

Deja ai votat!