VINERI

0

01:30 ANTENA 1

Infern în Tombstone (thriller, SUA 2013) Cu: Danny Trejo, Mickey Rourke, Dina Meyer, Anthony Michael Hall, Cătălina Grama

Guerrero Hernandez e liderul unei bande de nelegiuiți, care îl eliberează din închisoare pe fratele său vitreg pentru a jefui împreună un orăşel minier. Planul eșuează atunci când fratele vitreg îl trădează pe Guerrero și îl ucide. Însă Guerrero face un pact cu diavolul și se întoarce din morți căutând să se răzbune.

00:45 CINEMAX

Scor final (Polițist, SUA, 2001) Cu: Robert De Niro, Edward Norton, Marlon Brando, Angela Bassett, Gary Farmer

Mai puțin Nick, un spărgător de seifuri care refuză să se implice în jafuri mari, până în momentul în care partenerul său de-o viață îi oferă această oportunitate – furtul unui sceptru neprețuit de la un muzeu etnic din Montreal. Nick (Robert De Niro) este sceptic, dar acceptă în cele din urmă. Complicele lor devine temperamentalul Jackie (Edward Norton), care se infiltrează în muzeu dându-se drept Brian, un paznic afectat de paralizie cerebrală. Cei trei pun la cale un plan elaborat care cuprinde păcălirea măsurilor de securitate, aruncarea în aer a seifului invulnerabil și fuga în siguranță cu sceptrul. Dar, ca în fiecare film de acest gen, planurile o iau razna. Însă cam aici se sfârșește rutina. Scenariul are câteva abile și spectaculoase întoarceri de situație, iar trio-ul de actori geniali transcede intriga. Norton e impecabil în rolul său dual. El îl face pe Brian amuzant și înduioșător, fără a-l transforma într-o caricatură.

22:00 HBO

Talentatul domn Ripley (Dramă, SUA, 1999) Cu: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Cate Blanchett, Philip Seymour Hoffman

Suntem în anii 50. Tom Ripley este un băiat sărac ce împrumută o jachetă cu emblema universităţii Princeton, pentru a cânta la o petrecere selectă. El pretinde că îl cunoaşte pe unul dintre bogaţii studenţi la Princeton, pe nume Dicki Greenleaf, un rebel ce trăieşte în Italia şi refuză să se întoarcă acasă. Tatăl lui este dispus să îi ofere lui Tom 1,000 de dolari pentru a-i aduce fiul acasă. Iar Tom este mai mult decât dispus să o facă.

20:30 PRO CINEMA

Jesse Stone: Fără remuşcări (acţiune, SUA, 2010) Cu: Tom Selleck, Kathy Baker

Șeful poliției, Jesse Stone, care a fost suspendat de către Consiliul Orașului Mass Paradise, începe munca pe cont propriu pentru prietenul său, comandantul Healy de la Omucideri, prin anchetarea unor serii de crime din Boston. Jesse își pune toată energia la bătaie pentru a scăpa de băutura și femei, demonii care îl bântuie.

+0 -0
se încarcă...