LUNI

0

22:15 PRO CINEMA

Fiul nimănui (crime, 2011) Cu: Al Pacino, Channing Tatum, Juliette Binoche

Bazată pe romanul omonim al lui Montiel, drama Fiul nimănui este povestea tulburătoare a unui tânăr polițist repartizat la secția de poliție din Queens, cartierul în care a crescut. În timp ce acesta muncește din greu pentru a-și întreține familia, un secret mai vechi iese la iveală și e pe cale să îi distrugă întreaga viață. Liniștea din cartier va fi complet dată peste cap, în momentul în care ies la suprafață noi dovezi ce indică mușamalizarea de către poliție a unei crime mai vechi.

22:45 HBO

Tăcere (Dramă, SUA, 2016) Cu: Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Tadanobu Asano, Ciarán Hinds

Mult așteptatul film despre credinţă şi religie al reputatului regizor Martin Scorsese, „Silence” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul. În acea perioadă, conducerea japoneză şi elita samurailor erau hotărâte să eradicheze creştinismul în toate formele ei. Adepţii erau vânaţi şi torturaţi, forţaţi să renunţe la credinţă sau ucişi în chinuri groaznice.

18:40 CINEMAX

În slujba vieții (Acțiune, SUA, 2006) Cu: Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward, Clancy Brown, Melissa Sagemiller

Kevin Costner şi Ashton Kutcher joacă rolurile principale în filmul „În slujba vieţii”, o dramă plină de forţă şi acţiune, care vă poartă în interiorul unei lumi pe care nu aţi mai văzut-o până acum: elita Salvamarilor din Garda de Coastă. Îndurerat după o misiune care a mers altfel decât ar fi trebuit, legendarul salvamar Ben Randall (Costner) primeşte o misiune pe care nu şi-o dorea: trebuie să instruiască noii recruţi. Plin de operaţiuni de salvare spectaculoase, derulate în apele mortale ale Marii Bering, filmul În slujba vieţii este o poveste fascinantă, uluitoare, care se scufundă până în inima şi sufletul eroilor adevăraţi, salvatorii anonimi şi neelogiati din apa mărilor.

21:00 HBO

Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage (Acțiune, SUA, 2017) Cu: Vin Diesel, Donnie Yen, Deepika Padukone, Kris Wu, Ruby Rose

În acest al treilea capitol al unei francize explozive, Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, este forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească în căutarea lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta pentru a recupera din mâinile lor o armă care odată pornită nu mai poate fi oprită. Xander își recrutează o echipă formată din indivizi dornici de adrenalină și descoperă o conspirație care pare că duce până la cele mai înalte niveluri ale guvernelor internaționale.

+0 -0
se încarcă...