MARŢI

22:30 PRO CINEMA

Legături riscante (thriller, SUA, 1995) Cu: Antonio Banderas, Rebecca De Mornay

Frumoasa Sarah Taylor (Rebecca De Mornay) lucrează ca psiholog criminalist în cadrul unui departament de poliţie. Meseria ei care o obligă să pătrundă în minţile bolnave a unor ucigaşi fără scrupule nu-i lăsă timp pentru viaţă personală şi o înarmează cu o neîncredere excesivă atunci când vine vorba de bărbaţi. Într-o zi, Sarah se întâlneşte din întâmplare, într-un supermarket, cu Tony Ramirez (Antonio Banderas), un străin atrăgător. Ea se aruncă fără nici un fel de rezerve în această inopinanta relaţie şi o frumoasă poveste de dragoste începe.

19:15 CINEMAX

Chimioterapie (Dramă, Polonia, 2015) Cu: Agnieszka Zulewska, Tomasz Schuchardt, Danuta Stenka, Eryk Lubos, Anita Jancia

Benek, un fotograf de modă în vârstă de 30 de ani, se confruntă cu crize personale și profesionale și se gândește la sinucidere. Dar înainte să facă pasul acesta, el cunoaște o fată excentrică – ea înțelege și îi împărtășește obsesia pentru moarte. Cei doi se îndrăgostesc și totul pare perfect până când Benek se trezește la realitatea crudă când află că Lena are cancer și nu vrea să se trateze. Situația lor se complică și mai mult când Lena rămâne însărcinată și, în ciuda pronosticului doctorilor, cei doi se hotărăsc să aibă copilul.

14:15 HBO

Trecutul lui Mary (Dramă, Marea Britanie, 2007) Cu: Maggie Smith, David Walliams, Danny Lee Wynter, Ruth Wilson, Gemma Arterton

Ne aflăm într-un înspăimântător conac din Londra, unde tânărul îngrijitor Joe lucrează în liniște. În ”Trecutul lui Mary”, Joe discută cu o vizitatoare, o femeie în vârstă, a cărei viață se schimbase pentru totdeauna după experiențele pe care le avusese în tinerețe în această clădire veche. Astfel, tânărul îngrijitor o conduce pe femeie într-o cercetare întunecată a trecutului ei. Când era foarte tânără, femeia întâlnise un străin, iar această întâmplare îi va afecta întreaga viață. Flashback-urile se desfășoară între anii 1950 și 1960, iar acestea aduc detalii despre relația ambiguă a tinerei Mary cu Greville, străinul cizelat și sigur pe el, pe care ea îl întâlnise la o petrecere. Misterios și abil, Greville părea a avea o putere stranie asupra celor bogați și puternici și încearcă să o seducă pe tânăra Mary. Urmează un joc straniu în urma căruia promițătoarea carieră de jurnalist a tinerei va ajunge brusc în mare impas. Oare va reuși Mary, care acum este o femeie în vârstă, să scape vreodată de fantomele trecutului?

23:25 PARAMOUNT

Suspinul șarpelui negru (Drama, 2007, USA) Cu: Samuel L. Jackson, Christina Ricci, John Cothran

Un om cu frică de Dumnezeu (Jackson) se ataşează de o tânără nesociabilă şi solitară (Ricci) care, victima unui abuz sexual în copilărie, caută cu disperare dragoste, dar nu găseşte pe nimeni care să-i ofere. În această poveste despre dragoste, pierzanie şi încredere, Samuel L. Jackson, nominalizat la premiul Oscar (Pulp Fiction, Războiul Stelelor: Episodul III – Răzbunarea lui Sith), şi Christina Ricci (Legenda călăreţului fără cap) caută izbăvirea în Sud prin puterea blues-ului şi transcendenţa unei prietenii neverosimile.

Deja ai votat!