LUNI

0

23:45 CINEMAX

Furia (Dramă, Olanda, 2016) Cu: Hannah Hoekstra, Benja Bruijning, Hadewych Minis, Gijs Scholten Van Aschat, Frank Lammers

Faceți cunoștință cu mătușa lui Albert Egberts, Tini. E poreclită Tini Curăță Tot deoarece mania ei de-a curăța și a ordona este pe cât de aprigă, pe atât de neîndurătoare. Mai are și o limbă ascuțită care a distrus multe sărbători de familie. Ca băiat, Albert a tras cu ochiul la ea și a încercat cu disperare să afle ce voia să spună prin comportamentul ei cârcotaș semi-explicit. Ca student, chiar a sfârșit în patul ei. Dar, când devine tată, pare să fie pregătit pentru marea confruntare în care toate secretele din familie sunt, în sfârșit, dezvăluite.

22:05 HBO

Mărul discordiei (Thriller, SUA, 2008) Cu: Samuel L. Jackson, Patrick Wilson, Kerry Washington, Ron Glass, Justin Chambers

Lakeview Terrace este o dramă plină de suspans a cărui acțiune îi are în centru pe tinerii proaspăt căsătoriţi Chris și Lisa Mattson, fericiți că au reușit să se mute în California, în ceea ce pare a fi casa visurilor lor.

La scurtă vreme, însă, ei fac cunoștință cu vecinul lor de vizavi, Abel Turner, un polițist foarte dur și riguros, care s-a transformat într-un fel de câine de pază al întregului cartier și care se arată extrem de revoltat de relația amoroasă interrasială dintre soții Mattson.

20:30 PRO CINEMA

Lunetistul (acţiune, SUA, Peru 1993) Cu: Tom Berenger, Billy Zane

Thomas Beckett (Tom Berenger) este lunetist al armatei americane și petrece zile întregi ascuns prin junglă pentru a îndeplini misiuni secrete. Dar, deși el este un supraviețuitor, partenerii săi mor în condiții misterioase. Pentru că următoarea sa țintă este foarte periculoasă, Richard Miller, un lunetist al echipei S.W.A.T., care nu a ucis niciodată, este desemnat să-l însoțească pe Beckett în această misiune. Cei doi sunt total diferiți și sunt mulți cei care cred că șansele de supraviețuire ale lui Miller sunt minime.

23:35 DIGI FILM

Pasiune periculoasă (1998, Thriller) Cu: George Clooney, Jennifer Lopez

Jack Foley (George Clooney) este un jefuitor de bănci atipic şi special, şi asta pentru că deşi are cel mai gros dosar la FBI, nu a folosit niciodată în cariera sa vreo armă. După mai bine de 20 de ani de carieră în jefuirea băncilor, Jack se află în spatele gratiilor. Perspectiva nu pare a fi prea generoasă pentru Jack, mai ales că mai are de stat în închisoarea din Florida în jur de 30 de ani. Aşa că, obişnuit să lupte cu propria-i soartă, Jack ia decizia să îşi schimbe viaţa. Chiar dacă este proverbial ghinionul său, Jack plănuieşte să evadeze şi în acelaşi timp să dea jaful carierei sale.

+0 -0
se încarcă...