MARŢI

0

23:50 CINEMAX

La capătului tunelului (Thriller, Argentina, 2016) Cu: Leonardo Sbaraglia, Pablo Echarri, Clara Lago, Federico Luppi, Uma Salduende

Joaquin este captiv într-un scaun cu rotile, dar viața lui pare să devină mai bună când le închiriază o cameră Bertei și lui Betty, fiica ei. Într-o noapte, când lucrează în pivniță, descoperă că niște hoți sapă un tunel pe sub casa lui ca să jefuiască banca din vecinătate. Apoi află că femeia care a închiriat camera face parte din grupul hoților. Pe măsură ce Joaquin începe să pună la cale un plan ca să-i oprească, își dă seama nu doar că este într-un mare pericol, dar că este și îndrăgostit.

00:45 HBO

Orizont (Dramă, România, 2015) Cu: András Hatházi, Rodica Lazăr, Zsolt Bogdán, Valeriu Andriutã, Emilian Oprea

Încercând să își găsească „norocul”, după ce mulți ani au lucrat în străinătate, Lucian (András Hatházi) și Andra (Rodica Lazăr) – soț și soție – preiau în administrare o cabană pierdută undeva în Munții Apuseni. Lucrurile par să meargă bine până când își dau seama că tot ce se întâmplă pe munte și la cabană e controlat de Zoli (Bogdan Zsolt), un cap al mafiei tăierilor ilegale de păduri. În scurt timp, ei vor fi prinși într-un conflict între infractori și oamenii legii.

20:30 PRO CINEMA

Un om periculos (acţiune, SUA 2009) Cu: Steven Seagal, Mike Dopud

Shane Daniels, după ce a petrecut 6 ani în închisoare pentru o crimă violentă pe care nu a comis-o, este eliberat cu scuzele de rigoare dintr-un penitenciar din Arizona, pe baza unei probe ADN. Chiar în primele ore de libertate, bărbatul este victima unui jaf şi martorul unui asasinat săvârşit de către Mafie asupra unui poliţist local. Fiind implicat fără voia lui în încăierare, Shane Daniels omoară un mafiot şi îl pune pe fugă pe cel de-al doilea, după care salvează un adolescent rus care asistase la scena uciderii poliţistului şi pe o fata, ascunsă în portbagajul maşinii inpreuna cu o mare sumă de bani.

21:35 DIGI FILM

Loving (2016, Dramă) Cu: Ruth Negga, Joel Edgerton

Filmul, bazat pe un caz real, este un omagiu adus curajului avut de un cuplu interrasial, Richard și Mildred Loving, care a petrecut primii 9 ani de căsătorie luptând pentru dreptul de a trăi ca o familie în orașul natal. Cazul lor civil, Loving vs. Virginia, a ajuns până la Curtea Supremă, care în 1967 a reafirmat drepturile fundamentale ale căsătoriei, transformând povestea lor într-una care a inspirat cuplurile de pretutindeni.

+0 -0
se încarcă...