MIERCURI

0

18:55 CINEMAX

Scor final (Polițist, SUA, 2001) Cu: Robert De Niro, Edward Norton, Marlon Brando, Angela Bassett, Gary Farmer

Mai puțin Nick, un spărgător de seifuri care refuză să se implice în jafuri mari, până în momentul în care partenerul său de-o viață îi oferă această oportunitate – furtul unui sceptru neprețuit de la un muzeu etnic din Montreal. Nick (Robert De Niro) este sceptic, dar acceptă în cele din urmă. Complicele lor devine temperamentalul Jackie (Edward Norton), care se infiltrează în muzeu dându-se drept Brian, un paznic afectat de paralizie cerebrală. Cei trei pun la cale un plan elaborat care cuprinde păcălirea măsurilor de securitate, aruncarea în aer a seifului invulnerabil și fuga în siguranță cu sceptrul.

23:25 HBO

Să furi de la un hoț (Thriller, Spania, 2016) Cu: Luis Tosar, Rodrigo De La Serna, Raúl Arévalo, José Coronado, Patricia Vico

Șase bărbați înarmați atacă o bancă din Valencia. Aparent ei au o misiune clară: să ia cât mai multe casete de valori și să fugă printr-un tunel care leagă clădirea de o stație de metrou abandonată. Dar există acele zile când nimic nu merge cum ar trebui. Ploaia torențială a inundat tunelul și, cum nu au un plan secundar, lipsa de încredere duce la confruntări dure între cei doi lideri ai grupului. Afară, cresc tensiunile dintre forțele de securitate care au înconjurat bandiții. Ordinele venite “de sus” par contradictorii și echipa SWAT și negociatorul nu înțeleg că ceea ce este ascuns în casetele de valori ale băncii ar putea fi mult mai valoros decât niște bijuterii. Nimic nu este ceea ce pare și nimeni nu știe exact care este piesa care ar putea rezolva totul.

22:30 PRO CINEMA

Peştele ucigaş (acţiune, SUA 2004) Cu: Tory Kittles, K.D. Aubert

Când corpul unui bărbat este găsit complet distrus în mlaştinile din Louisiana, investigatorul Sam Rivers este însărcinat cu anchetarea crimei. El călătoreşte împreună cu biologul Mary Callahan la locul în care locuia victima, o casă plutitoare, unde se întâlneşte cu familia şi prietenii victimei. Ei află că o specie de peşti chinezeşti a fost modificată genetic de către un vânător bogat şi că aceasta este responsabilă de atacurile şi crimele din zonă. În timp ce grupul se luptă pentru supravieţuire, vânătorul Jeff soseşte împreună cu echipa sa pentru a vâna prădătorii.

21:50 DIGI FILM

Găseşte-mă (2016, Thriller)

David şi Claire au decis să iniţieze un joc: merg cu acelaşi autobuz pretinzând că nu se cunosc unul pe celălalt. Când unul din cei coboară, celălalt îl urmează până când ajung într-o casă. Se prefac şocaţi când ambii susţin că locuiesc în acea casă şi continuă să joace teatru. Într-o dimineaţă, David este surprins când nu o găseşte pe Claire lângă el în pat. Nu i-a lăsat niciun bilet, bănuieşte că a ieşit la cumpărături. Însă orele trec fără ca David să aibă vreo veste de la Claire. David începe să o caute în locurile în care obişnuieşte să iasă însă nimeni nu a văzut-o. Poliţia îi promite că o vor găsi. Zilele trec. Săptămânile trec. David urmează să ia cina cu o prietenă veche, o anume Claire cunoscută în colegiu. La scurt timp, David descoperă ceva şocant

Deja ai votat!
se încarcă...