VINERI

0
Bradley Cooper Wallpaper @ go4celebrity.com

01.30 ANTENA 1

Sergentul Bilko (comedie, SUA 1996) Cu: Steve Martin, Dan Aykroyd, Phil Hartman, Chris Rock

În fiecare armată, există o persoană care poate rezolvă tot şi care se descurcă în orice situaţie. Steve Martin joacă rolul sergentului Bilko, cel ce organizează pariuri, contrabandă cu băutură, loterii ilegale, ruletă şi… masaj chiar în cadrul armatei, mai precis în gura lupului. Ernie Bilko (Steve Martin) este administratorul parcului auto din garnizoana Fort Baxter, dar poate spune cu mândrie că nu a aruncat nici măcar o dată o privire sub capota vreunei maşini. Talentele lui sunt cu totul altele – ca de exemplu să simtă mirosul banilor de la o poştă. Iar dacă el e cel care a descoperit că e mai profitabil să închiriezi un Humvee decât să-l ţii degeaba în parcare, nu i se poate reproşa nimic.

16:00 CINEMAX

Rosalie Blum (Comedie, Franța, 2015) Cu: Noémie Lvovsky, Kyan Khojandi, Alice Isaaz, Anémone, Sara Giraudeau

Vincent Machot, în vârstă de 30 și ceva de ani, este un frizer singuratic dintr-un oraș mic. Singurii lui prieteni sunt o mamă sărită de pe fix și un verișor afemeiat. Însă întâlnirea cu Rosalie Blum e posibil să-i condimenteze viața. Femeia îi este vag familiară. Vincent se hotărăște să investigheze asta și începe s-o urmărească. Munca de detectiv previzibil a lui Vincent îi atrage atenția lui Rosalie. Doamna în vârstă de 50 și ceva de ani o roagă pe nepoata ei, Aude, să-l investigheze pe Vincent. Astfel, Aude ajunge să-l urmărească pe Vincent, care o urmărește pe Rosalie. Acest fermecător de-a v-ați ascunselea o să le schimbe viețile.

18:30 HBO

Pete de iarbă (Dramă, SUA, 2017) Cu: Tye Sheridan, Kaitlyn Dever, Austin Abrams, Paula Malcomson, Beau Mirchoff

Filmul este o dramă despre maturizarea lui Conrad Stevens (Tye Sheridan), un adolescent de 15 ani, care trăiește într-un orășel din America. Când o farsă inocentă duce la moartea accidentală a fratelui mai mare a primei sale iubite, Grace Turner (Kaitlyn Dever), Conrad și doi prieteni pleacă de la locul accidentului și fug de responsabilitate. Dar Conrad este cuprins de vină și se aruncă în mijlocul familiei îndurerate a lui Grace ca să compenseze pentru ceea ce a făcut. În scurt timp, el își dă seama că fiecare membru al familiei face față pierderii în moduri diferite, iar Grace se concentrează complet pe relația cu iubitul ei. Acum Conrad trebuie să facă față adevărului pe măsură ce găsește un echilibru între responsabilitate și dragostea lui pentru Grace.

20:30 PRO CINEMA

Zâmbet de Mona Lisa (dramă, SUA, 2003) Cu: Maggie Gyllenhaal, Kirsten Dunst, Julia Stiles, Julia Roberts, Ginnifer Goodwin

În Mona Lisa Smile, produs de Studiourile Revolution, Julia Roberts este primul nume din distribuția de marcă a actrțtelor tinere importante dintre care fac parte Kirsten Dunst, Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal și nou venită Ginnifer Goodwin, într-o poveste despre tinerele femei care se luptă să se autodefinească într-o lume care deja le-a definit. Katherine Watson (Roberts) călătorește din California în campusul Colegiului Wellesley din Noua Anglie în toamna anului 1953 pentru a preda istoria artei. În perioada de după război, Katherine se așteaptă ca studentele ei, cele mai bune și cele mai inteligente din țară, vor profita de oportunitățile care li se oferă. Totuși, curând după sosirea ei, Katherine descoperă că mediul prestigioasei instituții este cufundat în obediență.

+0 -0
se încarcă...