SÂMBĂTĂ

23.00 Identitatea lui Bourne (acţiune, SUA 2002) Cu: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen, Brian Cox

Filmul de spionaj reprezintă un gen foarte îndrăgit şi durabil, iar odată cu producţia Identitatea lui Bourne (The Bourne Identity) acest gen cunoaşte o abordare nouă, contemporană. Regizorul Doug Liman, recunoscut datorită filmelor Swingers şi Go, realizează o adaptare de mare fineţe a romanului lui Robert Ludlum publicat în 1980 şi îl aduce în prim plan pe Matt Damon care întruchipează un nou tip de spion.

22:00 HBO

Breaking News (Dramă, România, 2017) Cu: Andi Vasluianu, Voica Oltean, Dorin Andone, Ioana Flora, David Blaj

După moartea tragică a operatorului său, provocată indirect de el, reporterul Alex Mazilu trebuie să facă un reportaj in memoriam despre viața acestuia. Cu trei zile înainte de Crăciun, într-un orășel de pe litoralul Mării Negre, Alex pune laolaltă piesele puzzle-ului vieții sale, totul văzut prin ochii fiicei lui în vârstă de 15 ani. În încercarea de a compensa moartea fostului coleg, Alex îi ia locul. O călătorie psihologică se transformă în experiența maturizării unui reporter de 35 de ani care, într-un moment crucial din viața lui, descoperă că lucrurile au luat-o pe un drum greșit.

18:40 CINEMAX

Manchester by the sea (Dramă, SUA, 2016) Cu: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Lucas Hedges, Gretchen Mol

După moartea fratelui mai mare, Joe (Kyle Chandler), Lee Chandler (Casey Affleck) este luat prin surprindere de decizia fratelui de a-l face tutore unic al nepotului Patrick (Lucas Hedges). Luându-și concediu, se întoarce fără tragere de inimă în Manchester-by-the-Sea să aibă grijă de Patrick, un băiat de 16 ani. Este obligat să înfrunte un trecut care l-a despărțit de soția lui, Randi (Michelle Williams), și de comunitatea în care s-a născut și a crescut. Legați de omul care a ținut familia unită, Lee și Patrick luptă să se adapteze într-o lume fără el.

22:45 PRO CINEMA

30 de nopți (thriller, SUA, 2010) Cu: Mia Kirshner, Kiele Sanchez, Rhys Coiro

Aproape un an a trecut de când populația din Barrow, Alaska a fost decimată de un clan de vampiri, în timpul anualei perioade de 30 de nopți consecutive. Terorizată de coșmaruri și bântuită de uciderea soțului ei, singura supraviețuitoare, Stella, a încercat cu disperare să prezinte oamenilor amenințarea reprezentată de vampiri. Atunci când, în mod neașteptat, este recrutată de către alte trei victime ale atacurilor vampirlor, Stella hotărăște să se bucure de răzbunarea asupra lui Lillith, regina vampir responsabilă pentru baia de sânge din Alaska. Acum, acești vânători de vampiri trebuie să se aventureze în zona întunecoasă și periculoasă a L.A.-ului pentru a încerca să oprească răul sălbatic care se pregătește să lovească din nou.

Deja ai votat!