MIERCURI

0
Mandatory Credit: Photo by Invision/AP/REX/Shutterstock (9087996i) Michael Douglas arrives at the world premiere of "Flatliners" at The Theatre at Ace Hotel, in Los Angeles World Premiere of "Flatliners", Los Angeles, USA - 27 Sep 2017

20:00 DIGI FILM

Ucigaşi de schimb (1998, Acţiune) Cu: Yun-Fat Chow, Mira Sorvino, Michael Rooker, Kenneth Tsang

John Lee (Yun-Fat Chow, cunoscut din „Anna și regele”) este unul dintre cei mai eficienți ucigași plătiți. Dar chiar și cel mai profesionist dintre criminali poate avea uneori momente de slăbiciune. Când un polițist îl ucide pe fiul lui Terence Wei, patronul crimei organizate chineze din Los Angeles, acesta îl trimite pe John Lee să-l răzbune. Însă Lee nu poate apăsa pe trăgaci atunci când își dă seama că ținta sa este fiul polițistului, un băiețel de șapte ani. Cum asemenea slăbiciuni nu pot fi iertate de mafia chineză, Wei trimite un ucigaș care să-l transforme pe Lee în țintă și să îndeplinească, în locul lui, misiunea criminală. Însă John Lee se aliază cu Meg Coburn, o specialistă în falsificări, pentru a putea părăsi Statele Unite cu un pașaport fals și a scăpa de amenințarea ucigașului de schimb.

19:35 CINEMAX

Beatriz la cină (Dramă, SUA, 2017) Cu: Salma Hayek, John Lithgow, Connie Britton, Jay Duplass, Amy Landecker

Beatriz (Salma Hayek), o imigrantă din Mexic, și-a petrecut toată viața de adult având grijă de oamenii bolnavi și neglijându-se pe sine. Când i se strică mașina, ea este nevoită să rămână peste noapte la casa luxoasă din Newport Beach a unei cliente, Kathy (Connie Britton). Beatriz este invitată la cina dată în onoarea celei mai recente afaceri a soțului lui Kathy și îl cunoaște pe Doug Strutt (John Lithgow), un mogul nemilos. Ea îl ascultă neliniștită în timp ce Doug se laudă cu tacticile lui agresive, dar când vorbește despre omorârea unui rinocer în Africa, ea nu mai poate să-și țină gura închisă. În timp ce divergențele dintre ei escaladează, lumile lor se ciocnesc și blânda Beatriz își exprimă furia într-un mod care o surprinde chiar și pe ea.

17:50 HBO

John Carter (Acțiune, SUA, 2012) Cu: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Willem Dafoe, Mark Strong

Inspirată din romanul „A Princess of Marş” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF „John Carter” îl are în centrul acțiunii pe eroul cu același nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederației și care s-a ascuns din calea indienilor apași într-o peșteră, fără să știe că este vorba despre o poartă a timpului și că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Deși inițial planeta Marte se asemăna cu Terra în ceea ce privește condițiile de mediu, subțierea atmosferei și secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă și neospitalieră, iar conflictul de proporții epice dintre Red Martians și Green Martians a adus-o în pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru brațe și cu o înălțime de peste 3,5 metri, dar reușește să evadeze și îi ajută pe Tars Tarkas, prințesa Dejah Thoris și poporul lor de Red Martians să își înfrunte dușmanii. Dându-și seama că poate înclina balanța victoriei într-o parte sau în alta datorită forței lui superioare și că în mâinile sale stă salvarea planetei Barsoom, John Carter se îndrăgostește de frumoasa Dejah Thoris și luptă alături de ea.

23:00 PRO CINEMA

Prieteni cu copii (comedie, SUA, 2011) Cu: Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Maya Rudolph, Chris O’Dowd, Kristen Wiig, Jon Hamm, Megan Fox

Jason (Adam Scott) și Julie (Jennifer Westfeldt) sunt prieteni foarte buni încă din facultate, locuiesc în același bloc, au încredere unul în celălalt, dar nu simt niciun fel de atracție reciprocă. Prietenii lor, Leslie (Maya Rudolph) și Alex (Chris O’Dowd) sunt amuzanți și foarte direcți, iar Ben (Jon Hamm) și Missy (Kristen Wiig), foarte atrăgători și înfocați – atât de înfocați încât chiar fac sex în toaleta restaurantului atunci când ies cu toții.

+0 -0
se încarcă...