VINERI

0

22.30 ANTENA 1

Charlie St. Cloud (dramă, SUA 2010) Cu: Zac Efron, Amanda Crew, Kim Basinger, Ray Liotta, Charlie Tahan

Bazat pe un roman de succes, Charlie St. Cloud este o dramă romantică despre un tânăr care supraviețuiește unui accident care îl va face să vadă viața într-un mod cu totul special. În această poveste extrem de încărcată emoțional, Charlie St. Cloud (Zac Efron) se îmbarcă într-o călătorie romantică pe parcursul căreia va înfrunta realitățile sumbre de zi cu zi descoperind, în același timp, forța iubirii.

21:00 CINEMAX

Legiunea (Horror, SUA, 2010) Cu: Paul Bettany, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki, Dennis Quaid

În filmul Legiunea, un restaurant prăfuit din Mojave Desert devine punctul zero al luptei finale pentru salvarea Pământului, o viziune originală și terifiantă asupra Apocalipsei, realizată de regizorul Scott Stewart. În timp ce omenirea este distrusă de un val uriaș de furie, un mic grup de oameni, aflați în pustiu, încearcă cu disperare să se apere – cu ajutorul unui străin misterios și puternic.

23:30 PRO TV

Evan atotputernicul (comedie, SUA, 2007) Cu: Steve Carell, Morgan Freeman, Lauren Graham, Johnny Simmons, Graham Phillips

Ultima oară când l-am văzut pe Evan Baxter acesta era chinuit de către Bruce Nolan (Bruce Almighty) în timp ce prezenta știrile la Buffalo TV. Dar timpul a trecut și Evan și-a văzut de treabă, devenind membru al Congresului american. Dar se pare că destinul său nu este doar politic, căci Dumnezeu îi încredințează construirea unei noi arce. Și iată-l pe Evan cum se transformă dintr-un bărbat care voia să-și servească țara în salvatorul întregii omeniri.

23:55 HBO

Fluturele negru (Thriller, SUA, 2017) Cu: Antonio Banderas, Jonathan Rhys Meyers, Piper Perabo, Abel Ferrara, Nicholas Aaron

Antonio Banderas, Jonathan Rhys Meyers și Piper Perabo interpretează rolurile principale în această adaptare captivantă a unui thriller franțuzesc, “Papillon Noir”. Lângă un oraș de munte bânuit de o serie de răpiri și crime, Paul (Banderas), un scriitor singuratic, se chinuie să înceapă ceea ce speră că va fi un scenariu care să-i salveze cariera. După o întâlnire tensionată cu un pierde-vară, Jack, Paul îi oferă acestuia un loc unde să stea – și, în scurt timp, furiosul Jack se implică în munca lui Paul. După ce, din cauza unei furtuni, cabina izolată rămâne fără curent, cei doi bărbați încep un joc periculos în urma căruia cel puțin o poveste va avea parte de un sfârșit.

+0 -0
se încarcă...