JOI

0

21:00 CINEMAX

Femeile secolului XX (Dramă, SUA, 2016) Cu: Annette Bening, Elle Fanning, Greta Gerwig, Lucas Jade Zumann, Billy Crudup

Cu acest film, cineastul Mike Mills aduce o poveste bogată, amuzantă şi emoţionantă despre complexităţile feminităţii, familiei, timpului şi legăturilor pe care le căutăm toată viaţa. Acţiunea are loc în sudul Californiei la finalul anilor 1970. Dorothea Fields (Annette Bening), o încăpăţânată mamă singură, îşi creşte fiul adolescent, pe Jamie (Lucas Jade Zumann), într-o perioadă plină de schimbări culturale şi revolte. Dorothea găseşte două tinere care să o ajute cu Jamie: pe Abbie (Greta Gerwig), o artistă punk libertină care închiriază o cameră în casa lor, şi pe Julie (Elle Fanning), o vecină inteligentă şi provocatoare.

22:30 PRO CINEMA

Închis pe nedrept (dramă, SUA, 2000) Cu: Bill Nunn, Master P

Avery a renunţat la studii pentru a-şi întreţine familia, pe iubita lui, Krista şi pe fiul lor, Jordan, dar a economisit nişte bani şi acum este pregătit să-şi reia activitatea. El s-a întors în competiţiile de înot şi este în cea mai bună perioadă din viaţa lui. Într-o seară, după ce câştigăo cursă, el este abordat de un căutător de talente. Emoţionat, Avery iese în oraş să sărbătorească, împreună cu prietenii lui, Dre şi Cashmere. O armă care a fost folosită într-un atac armat este descoperită în maşina lui Cashmere, iar cei trei ajung la închisoare.

20:00 HBO

Inspirație criminală (Thriller, Canada, 2016) Cu: Vanessa Ray, Adam Korson, Tara Spencer-Nairn, Tyler Hynes, Meghan Heffern

După ce editorul ei renunţă la colaborarea cu ea, apreciata romancieră Hannah Ryan foloseşte forţele negative din viaţa ei drept inspiraţie pentru crearea unui roman poliţist publicat în serie. Noi capitole sunt încărcate pe dispozitivele abonaţilor în fiecare săptămână. Lansarea iniţială se bucură de un succes modest, dar romanul devine un hit atunci când are loc o crimă care seamănă izbitor cu povestea lui Hannah. Oare este doar o coincidenţă sau este posibil ca un criminal în serie să transforme crimele fictive în realitate? Şi oare va omorî din nou atunci când Hannah va lansa următorul capitol?

19:30 TV 1000

Quintă Royală (dramă, SUA, 1998) Cu: Matt Damon, Edward Norton

„Quintă Royală” este povestea unui om care-şi urmăreşte împlinirea visului de o viaţă. Situat în New York, pe fundalul lumii jucătorilor de poker, filmul îl are în rolul principal pe Matt Damon în ipostaza unui as al jocului de cărţi, care încearcă să înceapă o viaţă nouă. Eroul este student la o Şcoală de Drept, iar pentru el facultatea reprezintă drumul sigur către succes, însă şi o viaţă lipsită de emoţiile şi neprevăzutul pe care le trăieşte în încăperile obscure în care joacă poker.

+0 -0
se încarcă...