VINERI

0

01.30 ANTENA 1

Regele Ralph (acţiune, SUA 1991) Cu: Peter O’Toole, John Goodman, John Hurt, Joely Richardson

După ce întreaga familie regală a Angliei își pierde viața într-un accident, se caută cu înfrigurare un nou rege; The Queen îs Dead, God Save the King! Și iată că un specialist în arborele genealogic al casei regale britanice îl descoperă pe singurul în drept să se urce pe tron: un american pe nume Ralph, mare cât o balenă, cam îngălat, care face pe cântărețul într-un local din Las Vegas. Va fi oare însolitul personaj demn de înălțimea tronului? Cert este că eforturile secretarului particular al Majestății Sale Regele Ralph, aristocratul Willingham, trebuie să-l aclimatizeze rapid atât cu cele mai elementare coduri ale bunelor maniere, cât și cu îndatoririle de stat… Două recitaluri actoricești: John Goodman și Peter O’Toole

19:10 CINEMAX

1:54 (Dramă, Canada, 2016) Cu: Antoine-Olivier Pilon, Sophie Nélisse, Lou-Pascal Tremblay, David Boutin, Robert Naylor

La vârsta de 16 ani, Tim este un tânăr inteligent, dar timid, care are o abilitate naturală pentru atletism. Ultimii patru ani au fost grei pentru el din cauza lui Jeff și a echipei sale. Fiind în ultimul an de liceu, Tim s-a săturat să se simtă ca un nimic și vrea să strălucească. Se hotărăște să-i țină piept lui Jeff câștigând proba de 800 de metri la care Jeff era campion. Dar, dincolo de competiție și rivalitate, un secret provoacă haos. Lui Pierre, tatăl lui, care încearcă să înțeleagă ce se întâmplă și domnului Sullivan, antrenorul lui care vrea să-l ajute, Tim le spune: “Există două modalități prin care îți poți rezolva problemele. Fie taci și nu faci nimic. Sau taci și te ocupi de probleme singur. Eu aleg a două modalitate.”

22:00 HBO

Predators (Acțiune, SUA, 2010) Cu: Adrien Brody, Topher Grace, Alice Braga, Walton Goggins, Laurence Fishburne

Predators”, un nou și îndrăzneț capitol din celebra franciză „Predator”, este filmat sub supravegherea artistică a lui Robert Rodriguez. Adrien Brody îl interpretează pe Royce, un mercenar cu sânge rece a cărui singură sursă de venit vine de la oamenii care-l angajează. De voie, de nevoie, acceptă să conducă un grup de războinici de elită care, se pare, a fost selecționat și trimis pe o planetă pustie… ca pradă. Cu excepția notabilă a lui Edwin (Topher Grace), un fizician dizgrațiat, ei sunt cu toții ucigași cu sânge rece – mercenari, membrii ai mafiei Yakuza, pușcăriași, teroriști – “prădători” umani care acum, la rândul lor, sunt vânați și eliminați de o nouă specie, mai evoluată, de Predatori.

23:30 PRO TV

Fata din tren (thriller, SUA, 2016) Cu: Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Luke Evans, Edgar Ramirez, Laura Prepon, Allison Janney, Darren Goldstein, Lisa Kudrow

Romanul, apărut și la noi cu titlul Fata din tren, spune povestea unei tinere femei – a cărei viață nu este tocmai roz – care urmărește în fiecare dimineață, luând același tren, un cuplu tânăr și aparent perfect, ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi vede însă ceva ce o șochează și astfel ajunge să ia parte la viețile pe care le-a observat doar de pe margine.

+0 -0
se încarcă...