LUNI

0

17:35 HBO

O terapie pentru viață (Thriller, SUA, 2016) Cu: Dane Dehaan, Jason Isaacs, Mia Goth, Ivo Nandi, Adrian Schiller

Lockhart, un agent de bursă de pe Wall Street, este trimis de firma sa la un spa medical îndepărtat din Alpi. El trebuie să-l aducă înapoi pe Pembroke, președintele companiei, pacient la spa, care le spusese angajaților săi că nu are nicio intenție de a se întoarce la New York. Lockhart ajunge la sanatoriul liniștit unde se presupune că pacienții primesc un leac miraculos. De fapt, se pare că starea lor se înrăutățește. Pe măsură ce investighează secretele întunecate și șocante din spatele centrului, el o cunoaște pe superba Hannah, care este și ea pacientă. De asemenea, ajunge să cunoască o altă pacientă, pe excentrica doamnă Watkins, care făcuse o investigație pe cont propriu. În scurt timp, Lockhart este diagnosticat cu aceeași boală ca și ceilalți pacienți de către directorul instituției, amenințătorul Dr. Volmer, și își dă seama că este captiv în refugiul alpin. Lockhart începe să piardă contactul cu realitatea și trebuie să îndure chinuri inimaginabile în timpul propriului său „tratament”.

01.00 ANTENA 1

Infern în Tombstone (thriller, SUA 2013) Cu: Danny Trejo, Mickey Rourke, Dina Meyer, Anthony Michael Hall, Catalina Grama

Guerrero Hernandez e liderul unei bande de nelegiuiți, care îl eliberează din închisoare pe fratele său vitreg pentru a jefui împreună un orăsel minier. Planul eșuează atunci când fratele vitreg îl trădează pe Guerrero și îl ucide. Însă Guerrero face un pact cu diavolul și se întoarce din morți căutând să se răzbune.

19:25 CINEMAX

Iubire și prietenie (Dramă, Irlanda, 2015) Cu: Kate Beckinsale, Chloë Sevigny, Xavier Samuel, Stephen Fry, Tom Bennett

Whit Stillman regizează această adaptare a nuvelei lui Jane Austen despre senzaționala Lady Susan Vernon, o comedie despre suferința din dragoste și despre pețire. Filmul, a cărui acțiune are loc în anii 1790, o urmărește pe Lady Susan Vernon (Kate Beckinsale), o tânără văduvă manipulatoare, care are o misiune clară: să-și găsească un soț, dar și să o mărite pe fiica ei, Frederica. Doi tineri, fermecătorul Reginald DeCourcy (Xavier Samuel) și bogatul Sir James Martin (Tom Bennett), îi complică planurile.

20:30 PRO TV

Cowboy & extratereştri (acţiune, SUA, 2011) Cu: Daniel Craig, Abigail Spencer, Buck Taylor, Matthew Taylor, Cooper Taylor, Paul Dano

Confruntați cu o spaimă care depășește orice și-ar fi imaginat vreodată, localnicii se îndreaptă spre singurul care pare că îi poate ajută: străinul cu brățara ciudată. Acesta își dă seama că posedă un secret care ar putea da orașului o șansă de a lupta împotriva forțelor venite din cer. Ajutat de misterioasa Ella, Străinul adună un comando format din foștii săi inamici, orășeni, Dolarhyde, împreună cu oamenii săi, infractori certați cu legea și războinici Chiricahua Apache. Aliați care, altfel, nu s-ar fi adunat niciodată, aceștia se pregătesc pentru o luptă pe viață și pe moarte cu un dușman necunoscut și extrem de periculos.

Deja ai votat!
se încarcă...