JOI

0

00:30 CINEMAX

Tortura (Polițist, Australia, 2016) Cu: Emma Booth, Ashleigh Cummings, Stephen Curry, Susie Porter, Damian De Montemas

La periferia orașului Perth, la mijlocul anilor 1980, oamenii nu cunosc faptul că femeile sunt răpite de doi criminali în serie, John și Evelyn White. Ca urmare a unei mici greșeli, Vicki este răpită la întâmplare de cuplul agitat.Văzându-și moartea cu ochii, Vicki își dă seama că trebuie să găsească o cale de-a crea probleme între Evelyn și John pentru a supraviețui. Filmul este un exercițiu de modelare a tensiunii, dezvăluind debutul îndrăzneț și provocator al scenaristului/regizorului Ben Young.

16:45 HBO

Prizoniere în vacanță (Comedie, SUA, 2017) Cu: Amy Schumer, Goldie Hawn, Joan Cusack, Ike Barinholtz, Wanda Sykes

După ce iubitul ei o părăsește chiar înaintea unei vacanțe exotice, tânăra neliniștită Emily Middleton (Amy Schumber) o convinge pe mama ei foarte grijulie, Linda (Goldie Hawn), să vină cu ea. Extrem de diferite, Emily și Linda își dau seama că trebuie să lucreze la relația lor și astfel vor reuși să scape din aventura sălbatică în care sunt implicate.

23:30 PRO CINEMA

Selfie 69 (comedie, Romania, 2016) Cu: Bogdan Alexandru, Raluca Aprodu, Alex Buescu, Silvia Busuioc, Alex Calin, Dorina Chiriac, Alina Chivulescu, Ana Covalciuc, Razvan Fodor, Maria Dinulescu

Filmul prezintă aventurile a trei prietene: Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda), care în urma unui pariu pe facebook, acela de a se mărita în trei zile, sunt nevoite să treacă prin pericole, tentaţii şi capcane. Cele trei pleacă de acasă în căutarea inelului mult visat şi după nişte situaţii imprevizibile, vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se aşteaptă.

20:30 PARAMOUNT

Evadata (Thriller, 1999, USA) Cu: Ashley Judd, Tommy Lee Jones, Bruce Greenwood

Începe urmărirea ! Ashley Judd dă un recital actoricesc în acest film alert cu mare succes la public, alături de Tommy Lee Jones, “în cel mai bun rol al său de la “Evadatul” încoace”. Judd este Libby Parsons care, după ce este condamnată pentru că şi-a omorât soţul, descoperă că acesta şi-a înscenat, de fapt, moartea ca să o incrimineze pe ea. Eliberată condiţionat, fuge din oraş ca să-l caute, dar este urmărită de ofiţerul ei supraveghetor, Travis Lehman (Jones). Mai bogat în scene palpitante decât multe alte filme la un loc, “Evadata” oferă “acţiune din belşug şi suspans din plin, de la început până la sfârşit”.

Deja ai votat!
se încarcă...