SÂMBĂTĂ

0

20:30 PRO CINEMA

Sabrina (comedie, Germania-SUA, 1995) Cu: Harrison Ford, Julia Ormond, Greg Kinnear

Sabrina şi-a petrecut copilăria observându-i îndeaproape pe toţi cei din familia Larrabee. Fiind fiica şoferului, era aproape invizibilă pentru toţi membrii familiei, în schimb ea ştia totul despre fiecare dintre ei: Maude Larrabee, o femeie modernă şi puternică aflată la conducerea corporaţiei Larrabee, Linus Larrabee, fiul cel mare, un băiat extrem de serios, care are responsabilitatea de a dezvolta afacerea familiei şi David, băiatul cuceritor care, pentru Sabrina, s-a transformat în centrul universului ei…până în momentul în care aceasta este trimisă la Paris. După doi ani petrecuţi alături de echipa celebrei publicaţii Vogue, Sabrina se întoarce pe proprietatea Larrabee. Doar că acum, ea este o femeie foarte frumoasă şi interesantă care stă în drumul unei afaceri de 1 milion de dolari.

22:15 PRO TV

Revoltă după gratii (acţiune, SUA, 2015) Cu: Matthew Reese, Dolph Lundgren, Danielle C. Ryan, chuck Liddell, Michael Flynn, Renny Grames, Eve Mauro, Melania Stone

Jack Stone (Matthew Reese) ia parte la un jaf bancar în scopul de a ajunge în închisoarea unde se află mafiotul rus Balan. Bărbatul este mai mult decât un criminal, este viclean şi periculos şi controlează inclusiv poliţia din spatele gratiilor. Mafiotul trăieşte în închisoare ca o acoperire pentru puterea sa reală, deoarece el este marele şef. Celula sa este o cameră privată, inaccesibilă pentru majoritatea angajaţilor din structura închisorii, construită special pentru el. Ceea ce nu estie Balam este că Jack este în închisoare ca să îşi răzbune familia, ucisă cu sânge rece de acesta.

23:00 CINEMAX

Munchen (Dramă, SUA, 2005) Cu: Eric Bana, Daniel Craig, Ciarán Hinds, Mathieu Kassovitz, Hanns Zischler

Jocurile Olimpice din 1972 din Munchen, Germania, trebuiau să fie o adunare pacifistă a celor mai buni atleți din întreaga lume, dar, pe 5 septembrie, jocurile au luat o turnură tragică atunci când 8 teroriști palestinieni mascați au intrat în satul olimpic, au ucis doi atleți israelieni și au răpit alți 9. Răpitorii au cerut să poată pleca în siguranță din Germania și eliberarea prizonierilor arabi din închisorile germane și israeliene, dar când au ajuns la aeroportul din Munchen poliția și armata îi așteptau și în haosul declanșat toți cei 9 ostatici au fost uciși. Din acest motiv, guvernul israelian a dat Mossadului o misiune specială: să-i găsească și să-i elimine pe palestinienii responsabili de moartea atleților israelieni.

20:00 HBO

Aici și acum (Dramă, SUA, 2013) Cu: Miles Teller, Shailene Woodley, Brie Larson, Kyle Chandler, Jennifer Jason Leigh

Sutter Keely trăiește clipa și îi este bine. Este în ultimul an de liceu, e fermecător, încrezător, e sufletul petrecerilor, îi place băutura, își iubește slujba de la un magazin de îmbrăcăminte pentru bărbați și nu are niciun plan de viitor. După ce este părăsit de iubită, Sutter se îmbată și se trezește în curtea adolescentei Aimee Finicky. Ea este o fată diferită: o tipă drăguță care citește literatură SF și nu are iubit. În timp ce Aimee visează la viitor, Sutter trăiește iluzia prezentului și, în ciuda diferențelor, cei doi se simt atrași unul de altul.

+0 -0
se încarcă...