LUNI

0

20:30 PRO CINEMA

Citaţia (horror, SUA, 2013) Cu: Cuba Gooding JR., Ashley Scott, Bailey Chase, James Hong, Tichina Arnold, Amanda Perez, tim Abell, Scott Whyte

În urmă cu cinci ani, criminalul în serie Evan Lucas (Dylan Vox) a fost găsit vinovat şi condamnat la moarte de Laura Price (Ashley Scott) şi unsprezece juraţi. Dar acum lucruri misterioase încep să se întâmple cu membrii juriului şi tragediile apar una după alta. Laura realizează că nu este nicio coincidenţă şi începe să investigheze crimele cu ajutorul detectivilor Callendar (Cuba Goodin Jr.) şi Michael Lyons (Bailey Chase).

20:30 PRO TV

Sărutul Dragonului (acţiune, 2001) Cu: Jet Li, Bridget Fonda, Max Ryan, Ric Young, Burt Kwouk

Agentul secret Liu Jian este trimis în Franţa pentru a urmări activitatea unui oficial chinez suspectat a fi un mare traficant de droguri. Demnitarul este ucis, iar responsabilitatea crimei cade asupra lui. Alături de Jessica, martoră la crimă, Liu Jian porneşte într-o cursă pentru a-şi dovedi nevinovăţia şi îşi pune în aplicare toate cunoştinţele sale de arte marţiale să îl prindă pe vinovat şi să îi aplice sărutul mortal al dragonului.

22:15 HBO

Breaking News (Dramă, România, 2017) Cu: Andi Vasluianu, Voica Oltean, Dorin Andone, Ioana Flora, David Blaj

După moartea tragică a operatorului său, provocată indirect de el, reporterul Alex Mazilu trebuie să facă un reportaj in memoriam despre viața acestuia. Cu trei zile înainte de Crăciun, într-un orășel de pe litoralul Mării Negre, Alex pune laolaltă piesele puzzle-ului vieții sale, totul văzut prin ochii fiicei lui în vârstă de 15 ani. În încercarea de a compensa moartea fostului coleg, Alex îi ia locul. O călătorie psihologică se transformă în experiența maturizării unui reporter de 35 de ani care, într-un moment crucial din viața lui, descoperă că lucrurile au luat-o pe un drum greșit.

17:50 CINEMAX

Dede (Dramă, Georgia, 2016) Cu: Natia Vibliani, George Babluani, Girshel Chelidze, Nukri Khachvani, Mose Khachvani

1992. Dina locuiește într-un sat îndepărtat din munții georgieni unde tradițiile vechi de secole sunt prezente în viața de zi cu zi. Bunicul său îi aranjează căsătoria, dar când chipeșul Gegi se întoarce din război, se îndrăgostește de el și cei doi fug. Departe de familie, Dina are un copil și rămâne văduvă. În cultura tradițională Svaneti, o văduvă trebuie să se mărite cu primul bărbat care îi cere mâna, așa că, atunci când Levan o cere de soție, Dina este obligată să-și părăsescă vechea viață și să nu-și mai vadă niciodată copilul. Când acesta se îmbolnăvește foarte rău, Dina și Levan își unesc forțele împotriva bătrânilor din satul tradițional pentru a salva copilul.

+0 -0
se încarcă...