MARŢI

0

22:30 PRO CINEMA

Furia nevăzută (thriller, SUA, 2008) Cu: Famke Janssen, Bobby Cannavale, Ed Westwick, Michael Pare, Patricia Charbonneau, John Fallon

Pentru a-şi salva viaţa în urma bătăilor primite de la soţ, Marnie Watson (Famke Janssen) a sfârşit prin a-l omorî pe acesta. A fost arestată şi trimisă la închisoare pentru omor, însă a fost eliberată mai repede cu condiţia să poarte o brăţară electrică la gleznă, care îi permitea să se mişte pe o rază de 300 de metri. Partenerul soţului venea zilnic la casa ei, cu speranţa că aceasta va încălca termenii eliberării şi o va putea trimite din nou la închisoare. Când credea că totul intra în normal, spiritul soţului începe să bântuie casa cu intenţia de a se răzbuna.

00:05 CINEMAX

Nașul (Polițist, SUA, 1972) Cu: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall, Diane Keaton

Capodopera epică a lui Francis Ford Coppola îl prezintă pe Marlon Brando în rolul patriarhului familiei Corleone. Regizorul Coppola realizează un portret impresionant al unui clan din Sicilia mutat în America unde ajunge la putere și apoi pierde totul. El creează un echilibru între două povești: viața familiei Corleone și afacerile violente în care sunt implicați. Bazat pe romanul lui Mario Puzo și avându-i în rolurile principale pe Al Pacino, James Cann și Robert Duvall, acest film grandios a obținut 10 nominalizări la premiile Academiei Americane de Film și a câștigat 3, inclusiv cel mai bun film al anului 1972.

17:30 HBO

Îngerii lui Charlie (Acțiune, SUA, 2000) Cu: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray, Sam Rockwell

Ele sunt frumoase, strălucitoare și lucrează pentru Charlie. În „Îngerii lui Charlie”, reeditarea sexy și spectaculoasă a serialului din anii 1970, Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) și Alex (Lucy Liu), împreună cu partenerul lor de încredere, Bosley (Bill Murray), trebuie să oprească un plan elaborat de răzbunare criminală care, pe lângă faptul că ar putea distruge intimitatea tuturor locuitorilor acestei planete, ar atrage după sine sfârșitul lui Charlie. Eric Knox (Sam Rockwell), fondatorul atrăgător și inteligent al companiei Knox Technologies, a fost răpit din biroul său și Îngerii au fost angajați să-l găsească. Knox a proiectat un program pentru computer ce poate identifica vocea și fetele cred că Roger Corwin (Tim Curry), rivalul lui Knox, vrea să-l dețină.

21:35 DIGI FILM

Întâmplarea (2008, Thriller) Cu: Zooey Deschanel, Mark Wahlberg

Thriller despre o familie care încearcă să fugă din calea unei calamități naturale în stare să pună întreaga omenire în pericol, ultimul film al lui M. Night Shyamalan îi are în distribuție pe Mark Wahlberg, Zooey Deschanel și John Leguizamo. Cu atracția către evenimente apocaliptice care-i este caracteristică, Shyamalan cu siguranță va reuși să-și îngrozească spectatorii.

+0 -0
se încarcă...