VINERI

0

21:00 CINEMAX

Patru camere (Comedie, SUA, 1995) Cu: Tim Roth, Antonio Banderas, Madonna, Marisa Tomei, Quentin Tarantino

Este ajunul Anului Nou la hotelul Mon Signor. Filmul spune povestea aventurilor lui Ted (Tim Roth). Este prima lui noapte ca nou angajat la hotel și este rugat să ajute un grup de vrăjitoare. Lucrurile se înrăutățesc când duce gheață în camera greșită și se trezește implicat într-o ceartă domestică. Apoi este de acord să-i supravegheze pe copiii unui gangster. În cele din urmă, seara lui se încheie când rezolvă un pariu teribil. Bruce Willis, Madonna, Jennifer Beals și Antonio Banderas joacă în această comedie neobișnuită.

16:10 HBO

Orbirea (Dramă, SUA, 2017) Cu: Alec Baldwin, Demi Moore, Dylan McDermott, Viva Bianca, James McCaffrey

Bill Oakland (Alec Baldwin), un romancier de succes, își pierde soția și vederea într-un accident de mașină. Devastat, singur și înverșunat, scriitorul își petrece zilele încercând să accepte situația. Când Suzanne Dutchman (Demi Moore) trebuie să facă muncă în folosul comunității, viețile celor doi se intersectează. Viața plină de lux a lui Suzanne este dată peste cap de atitudinea cinică și de comportamentul nepoliticos al lui Bill. Dar când îl descoperă pe adevăratul Bill, un scriitor genial care se ascunde în spatele unui zid de vinovăție, se naște o relație pasională și ei simt ceva ce nu au mai simțit de foarte mult timp.

20:00 DIGI FILM

Gravidul (1994, Comedie) Cu: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito, Emma Thompson

Când vrei cu tot dinadinsul să-ţi îndeplineşti toate sarcinile, ai grijă să nu rămâi… însărcinat. Arnold Schwarzenegger învaţă ce înseamnă să fii o femeie însărcinată în această comedie regizată de Ivan Reitman. Schwarzenegger este doctorul Hess, un cercetător care lucrează la producerea unui medicament revoluţionar care să le ajute pe toate femeile care vor copii să-şi ducă sarcina la bun sfârşit. Legea îi interzice însă să testeze medicamentul pe canalele normale şi atunci, partenerul său – interpretat de Danny De Vito – vine cu o idee deloc ortodoxă: să fure un ovul şi să-l implanteze în corpul lui Hess, care va trebui să ducă sarcina la capăt. Scenele cele mai comice sunt, evident, legate de felul în care musculosul Schwarzengger se luptă cu greţurile de dimineaţă şi este supus la tot felul de controale medicale.

00:00 PRO TV

Afacere neprevăzută (comedie, SUA, 2015) Cu: Vince Vaughn, Tom Wilkinson, Dave Franco, Sienna Miller, June Diane Raphael, Britton Seara

Trunkman (Vince Vaughn) este un antreprenor, care călătoreşte prin Europa alături de cei doi asociaţi: Timothy (Tom Wilkinson) şi Mike (Dave Franco) pentru a semna cea mai importantă afacere din viaţa lor. Însă situaţia scapa de sub control pe măsură ce bărbaţii întâmpină obstacole de tot felul.

+0 -0
se încarcă...