SÂMBĂTĂ

0

21:45 DIGI FILM

Ziua în care Pământul se opri (2007, SF) Cu: Jennifer Connelly, Keanu Reeves

O farfurie zburatoare aterizeaza pe Terra. Deloc ostil, asa cum se asteptau fortele armate ce inconjoara rapid vehiculul, extraterestrul care il ocupa este purtatorul unui mesaj de pace. El este insotit de un robot cu puteri extreme, alaturi de care ajunge intr-o familie de pamanteni. Cand acestia incep sa devina suspiciosi cu privire la originea lui, le dezvaluie misiunea sa: daca societatea umana nu este in stare sa mentina pacea, ea va fi distrusa de o neinduratoare rasa de roboti, aparatori ai galaxiei.

23:45 HBO

Ultima zi (Comedie, România, 2016) Cu: Doru Ana, Mimi Brănescu, Adrian Văncică, Rodica Lazăr, Adrian Ciglenean

O comedie neagră despre credință și neîncredere, fidelitate și infidelitate, iertare și pedeapsă, un film despre dilemele sufletelor noastre. Primarul unui mic oraș, șeful poliției și președintele unei asociații creștine de tineret își însoțesc prietenul, pe inginerul introvert Adrian, pe drumul spre mănăstire. El a decis să fugă de trecutul lui, să devină călugăr astfel începând o nouă viață. Primarul, un regizor amator, se oferă să-l filmeze pe primul călugăr din orașul lui, dar, în secret, a pregătit un scenariu diferit pentru inginer. Spre surpriza tuturor, întreaga poveste va avea o întorsătură dramatică și neașteptată.

22:00 PRO TV

Ochi de vultur (acţiune, SUA, Germania 2008) Cu: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Michael Chiklis, Anthony Mackie

Fratele geamăn al lui Jerry Shaw moare într-un accident. Din acel moment, lui Jerry încep să i se întâmple lucruri tot mai ciudate: o adevărată avere îşi face apariţia în contul său, la apartamentul său sunt livrate arme şi o voce necunoscută îi spune la telefon că poliţia se află pe urmele sale. Jerry ascultă instrucţiunile misterioase, iar în curând se trezeşte gonind prin oraş alături de o femeie pe care nu a mai întâlnit-o niciodată până acum, având FBI-ul pe urmele lor. Numele femeii este Rachel Holloman, este o mamă singură şi aceeaşi voce misterioasă a ameninţat-o cu moartea copilului său, în cazul în care refuză să coopereze. „Vocea” pare să ştie totul. Cine este în spatele ei, ce pune la cale şi de ce tocmai Rachel şi Jerry?

19:25 CINEMAX

Salvare periculoasă (Război, Spania, 2017) Cu: Adriadna Gil, Raúl Mérida, Roberto Álamo, Antonio Garrido, Ingrid García Jonsson

Echipajul unui elicopter medical suferă un accident când ajutau niște trupe ale Națiunilor Unite aflate sub comanda spaniolă în Afganistan. Armata spaniolă are la dispoziție doar o noapte ca să organizeze salvarea echipajului și a răniților, dar ceea ce pare a fi o misiune de rutină se transformă în haos atunci când primesc ordinul să salveze și elicopterul. Lucrurile se înrăutățesc când, în timpul nopții, talibanii încep să-i înconjoare. Filmul este inspirat de evenimente adevărate care s-au întâmplat în august 2012 la nord de Bala Murghab în Afganistan.

+0 -0
se încarcă...