DUMINICA

22:45 Orasul (thriller, SUA, 2010) Cu: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy renner, Blake Lively, slaine, Owen Burke, titus Welliver

Cartierul Charlestown din Boston a dat cei mai mulţi spărgători de bănci şi hoţi de maşini pe care i-a avut orice alt oraş din America. Doug MacRay (Ben Affleck) este şeful unei bande, iar singura lui familie sunt complicii săi. Situaţia se schimbă atunci când, după ultima spargere, descoperă că una dintre ostatice, Claire Keesey (Rebecca Hall) locuieşte în cartierul lui. Bărbatul încearcă să afle cât de multe ştie Claire despre autorii jafului. În scurt timp, Doug se îndrăgosteşte de Claire şi decide că este momentul să se schimbe şi să părăsească oraşul pentru a începe o viaţă nouă. Cu agenţii FBI pe urmele lui, bărbatul nu ştie ce să facă: să îşi trădeze prietenii sau să o piardă pe femeia pe care o iubeşte.

20:00 HBO

Paterno (Dramă, SUA, 2018) Cu: Riley Keough, Al Pacino, Annie Parisse, Kathy Baker, Greg Grunberg

Filmul se axează pe povestea lui Joe Paterno după scandalul de abuz sexual Jerry Sandusky. După ce a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii din istoria fotbalului studențesc, moștenirea lui Paterno este pusă sub semnul întrebării și el este obligat să analizeze eșecul instituțional în ceea ce privește victimele. Al Pacino, câștigătorul premiului Academiei Americane, interpretează rolul principal în acest film HBO regizat de Barry Levinson. Din distribuție mai fac parte Riley Keough, care este Sara Ganim, jurnalista în vârstă de 23 de ani care a vorbit prima despre cazul Sandusky; Kathy Baker, care este Sue Paterno, soția lui Joe; Greg Grunberg și Larry Mitchell, care sunt copiii lui Joe, Scott și Jay Paterno; și Annie Parisse, care o interpretează pe Mary Kay Paterno, fiica lui Joe.

21:50 DIGI FILM

Cei 4 Fantastici (2004, Acţiune) Cu: Jessica Alba, Michael Chiklis, Chris Evans, Ioan Gruffudd

Visul de o viaţă al inventatorului, astronautului şi omului de ştiinţă Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) este pe cale să se realizeze. După ani de zile de speranţă şi aşteptare, el este desemnat să conducă o expediţie în spaţiu, în centrul unei furtuni cosmice, unde speră să descopere secretul codului genetic uman, în beneficiul întregii umanităţi. Datorită reducerilor drastice ale fondurilor guvernamentale, Reed aproape îşi pierduse speranţa ca această expediţie va mai avea loc vreodată. De aceea, el acceptă un târg financiar cu vechiul său coleg de liceu şi rival, Victor Von Doom (Julian McMahon), un industriaş miliardar.

22:40 CINEMAX

Funcționarii (Comedie, SUA, 1994) Cu: Brian O’Halloran, Jeff Anderson, Marilyn Ghigliotti, Lisa Spoonauer, Jason Mewes

Urmează o zi sălbatică din viața a doi funcționari suprasolicitați a căror abordare va da un sens complet nou conceptului de servire a clienților. Chiar și atunci când se confruntă cu un șir nesfârșit de cumpărători imprevizibili, ei reușesc să joace hochei pe acoperiș și să aibă o grămadă de alte activități care n-au nicio legătură cu ceea ce scrie în fișa postului. Dante lucrează într-un magazin în timp ce prietenul său Mans este angajat într-un centru video. Amândoi ar face infinit mai bine dacă ar face orice altceva și clienții lor știu asta. Șeful nu este prin preajmă, așa că orice se poate întâmpla când cei doi sunt lăsați singuri să se ocupe de magazin.

Deja ai votat!