LUNI

0
Girlfriend Experience

20:00 DIGI FILM

Ucigaş cu suflet pur (2013, Acţiune) Cu: Keanu Reeves, Tiger Hu Chen, Karen Mok

În Beijingul zilelor noastre, tânărul și ambițiosul “Tiger” Chen Lin-Hu (Tiger Chen) are o slujbă neînsemnată, lucrând ca un simplu curier, dar după serviciu strălucește ca un adevărat star în afirmare în lumea artelor marțiale cu un stil nemaivăzut până acum și pe care l-a dezvoltat singur pornind de la tradiția Tai Chi pentru că visul său este acela de a deveni unul din cei mai buni la campionatul de arte marțiale Wulin Wang.

19:20 CINEMAX

Moos (Comedie, Olanda, 2016) Cu: Jip Smit, Daniel Cornelissen, Michiel Romeyn, Lineke Rijxman, Frederik Brom

Este seara de Hanukkah și totul este la fel cum a fost mereu pentru Moos. Exceptând un singur lucru: prietenul ei din copilărie, Sam, care a venit din Israel ca oaspete surpriză. Cu Sam alături, Moos își dă seama că viața sa a stat pe loc și că trebuie să-și urmeze visurile. Spre surprinderea tuturor, ea vrea să se înscrie la Școala de Arte. În ciuda încurajării chipeșului profesor de canto, Chris, Moos își dă seama că nu toți sunt la fel de receptivi la talentele ei și că este posibil să fie nevoită să apeleze la planul B. Între timp, Sam începe să-și dea seama că sentimentele lui pentru Moos nu s-au diminuat de-a lungul anilor.

22:00 HBO

Prizoniere în vacanță (Comedie, SUA, 2017) Cu: Amy Schumer, Goldie Hawn, Joan Cusack, Ike Barinholtz, Wanda Sykes

După ce iubitul ei o părăsește chiar înaintea unei vacanțe exotice, tânăra neliniștită Emily Middleton (Amy Schumber) o convinge pe mama ei foarte grijulie, Linda (Goldie Hawn), să vină cu ea. Extrem de diferite, Emily și Linda își dau seama că trebuie să lucreze la relația lor și astfel vor reuși să scape din aventura sălbatică în care sunt implicate.

20:30 PRO TV

Greu de ucis 4 (acţiune, SUA, 2007) Cu: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long

FBI-ul se confruntă cu o problemă fără precedent: când descoperă că cineva încearcă să între în sistemul computerizat al diviziei de securitate cibernetică, directorul îi ia în vizor pe toți hacker-ii care ar putea fi responsabili de infracțiune, însă descoperă că cei mai mulți dintre ei au fost uciși. Din cauza faptului că întreaga Americă sărbătorește ziua națională, majoritatea agenților nu sunt disponibili, așa că directorul FBI apelează la veteranul John McClane, polițistul care este cunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cele mai periculoase cazuri. McClane trebuie să îl aducă în siguranță pe hacker-ul Matthew Farrell la sediul FBI din Washington, dar teroriștii cibernetici se află deja pe urmele acestuia. Chiar dacă scapă ca prin urechile acului și reușește să ajungă cu Farrell în Washington, McLane realizează că teroriștii au dat deja peste cap întregul sistem computerizat și vor dezlănțui haosul în Statele Unite.

+0 -0
se încarcă...