MARŢI

21:50 DIGI FILM

Urmărit în noapte (2015, Acţiune) Cu: Liam Neeson, Joel Kinnaman, Genesis Rodriguez, Bruce McGill

Mafiot cu reputație și gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieții sale. Acum, însă, este bântuit de ororile comise în tinerețe, dar și hărțuit neîncetat de un polițist (Vincent D’Onofrio) determinat să îl arunce după gratii. La 55 de ani, îl mai consolează doar sticlă de whiskey și bunul său prieten Shawn Maguire (Ed Harris), un alt cap al mafiei, care a stat mereu în umbra lui Jimmy.

19:10 CINEMAX

Călătoria spre Bountiful (Dramă, SUA, 1985) Cu: Geraldine Page, John Heard, Carlin Glynn, Richard Bradford, Rebecca De Mornay

Carrie Watts își trăiește bătrânețea într-un apartament din Houston, Texas, alături de fiul ținut sub papuc și de nora sa autoritată. Cea mai mare dorință a ei înainte de moarte este să revadă pentru ultima dată orașul Bountiful, micul oraș din Texas în care a copilărit și pe care încă îl mai numește „acasă”. Problema este că fiul ei, Ludie, este prea preocupat de sănătatea ei ca să o lase să călătorească singură și nora ei meschină, Jessie Mae, insistă că nu au bani de irosit. Astfel, în fiecare lună, Carrie încearcă să fugă și într-o zi reușește și face o ultimă călătorie acasă. Geraldine Page o interpretează pe Carrie, un rol care i-a adus un premiu Oscar.

22:50 HBO

Lebăda neagră (Thriller, SUA, 2010) Cu: Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel, Barbara Hershey, Winona Ryder

Nina Sayers este dansatoare la o companie de balet din New York, iar talentul, ambiția și devotamentul față de arta pe care o practică o îndreptățesc să aspire la statutul de primă-balerină în spectacolul „Lacul Lebedelor” ce urmează să deschidă noua stagiune. Deși directorul artistic, Thomas Leroy, îi răsplătește eforturile și dăruirea, oferindu-i Ninei rolul râvnit, tânăra se simte copleșită de noile responsabilități și este pe punctul de a claca, mai ales că mama ei, Erica, îi fixează standarde extrem de înalte, iar coregraful o critică pentru că nu este suficient de senzuală și dezinvoltă și nu transmite publicului emoție și pasiune. Situația se complică atunci când în ecuație intră Lily, o balerină dezinhibată, grațioasă și frumoasă, care pare alegerea perfectă pentru a interpreta rolul Lebedei Negre.

00:15 PRO TV

Cercul de foc (acţiune, SUA, 2013) Cu: Charlie Hunnam, Diego Klattenhoff, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Burn Gorman, Max Martini, Robert Kazinsky, Ron Perlman

Armate de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele de Kaiju, încep să iasă din mări şi oceane. Milioane de oameni îşi pierd viaţa şi creaturile încep un război cu umanitatea. Pentru a-i înfrunta pe Kaiju, oamenii au nevoie de arme speciale, respectiv roboţii Jaegers, special construiţi pentru a fi controlaţi de doi piloţi ale căror creiere sunt legate printr-o punte neuronală. Cu toate acestea umanitatea este pe punctul de a fi învinsă, deoarece până şi aceşti roboţi nu fac faţă creaturilor. Singura soluţie este să fie chemaţi în ajutor doi eroi: Raleigh Becket (Charlie Hunnam) un fost pilot, şi ucenica acestuia, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care vor conduce un Jaeger legendar.

Deja ai votat!