JOI

0

20:45 DIGI FILM

Pasiune periculoasă (1998, Dramă) Cu: George Clooney, Jennifer Lopez, Ving Rhames, Don Cheadle

Jack Foley (George Clooney) este un jefuitor de bănci atipic şi special, şi asta pentru că deşi are cel mai gros dosar la FBI, nu a folosit niciodată în cariera sa vreo armă. După mai bine de 20 de ani de carieră în jefuirea băncilor, Jack se află în spatele gratiilor. Perspectiva nu pare a fi prea generoasă pentru Jack, mai ales ca mai are de stat în închisoarea din Florida în jur de 30 de ani. Aşa că, obişnuit să lupte cu propria-i soartă, Jack ia decizia să îşi schimbe viaţa. Chiar dacă este proverbial ghinionul său, Jack plănuieşte să evadeze şi în acelaşi timp să dea jaful carierei sale.

23:00 CINEMAX

Recoltă amară (Dramă, Canada, 2017) Cu: Max Irons, Samantha Barks, Barry Pepper, Tamer Hassan, Terence Stamp

Bazat pe una dintre cele mai ignorate tragedii ale secolului 20, filmul este o poveste puternică despre dragoste, onoare, revoltă și supraviețuire văzută prin ochii a doi îndrăgostiți prinși în distrugerile declanșate de politicile lui Joseph Stalin împotriva Ucrainei în anii 1930. Pe măsură ce Stalin impune ambițiile comuniștilor în Kremlin, Yuri, un tânăr artist, se zbate să supraviețuiască foametei, pușcăriei și torturii ca să-și salveze iubita, pe Natalka, de “Holodomor”, programul morții prin înfometare care a omorât milioane de ucrainieni. În ciuda evenimentelor tragice, Yuri fuge din închisoarea sovietică, se alătură mișcării de rezistența anti-bolșevică și se zbate să se alăture lui Natalka și să continue lupta pentru libertatea Ucrainei.

16:10 HBO

Baby Driver (Acțiune, Marea Britanie, 2017) Cu: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Jon Hamm

Un tânăr șofer talentat (Ansel Elgort), care conduce mașina cu care trebuie să scape infractorii după comiterea jafurilor, se bazează pe muzica proprie ca să fie cel mai bun șofer. Când o întâlnește pe fata visurilor sale (Lily James), Baby vede asta ca pe șansa lui de a scăpa de viața de infractor și de a o lua de la capăt. După ce este forțat să lucreze pentru șeful (Kevin Spacey) unei bande de infractori, el trebuie să găsească o ieșire rapidă atunci când un jaf eșuat îi amenință viața, iubita și libertatea.

22:30 PRO CINEMA

Peştele ucigaş (acţiune, SUA 2004) Cu: Tory Kittles, K.D. Aubert, China Chow, Matthew Rauch, Donna Biscoe, Tomas Arana

În momentul în care cadavrul unui bărbat este găsit mutilat în mlaştinile din Luoisiana, anchetatorul Sam Rivers este desemnat să se ocupe de caz. El călătoreşte împreună cu biologul Mary Callahan spre locul în care victima trăia într-o casă plutitoare şi astfel îi întâlneşte familia şi prietenii. Aici ei află că nişte şerpi modificaţi genetic, care aparţinuseră cândva unui vânător înstărit, atacă şi ucid localnicii. La scurt timp de la sosire, Sam Rivers şi ceilalţi îşi dau seama că se află la cheremul unui prădător foarte fioros şi că trebuie să facă tot ce le stă în putinţă pentru a supravieţui.

+0 -0
se încarcă...