JOI

0

20.00 ANTENA 1

Inamicul statului (acţiune, SUA 1998) Cu: Will Smith, Gene Hackman, Jack Black, Gabriel Byrne, John Voight

Robert Clayton Dean este un avocat sârguincios, un tată devotat şi un soţ cum nu se poate mai iubitor. Viaţa tânărului avocat, dornic de afirmare va lua însă o întorsătură foarte ciudată, în momentul în care se trezeşte în posesia unei casete în care este înregistrată moartea unui important senator. Din acest moment identitatea sa îi este furată de un şef al Agenţiei naţionale de Securitate, Thomas Brian Reynolds, care intenţionează să se folosească de el pentru a muşamaliza această crimă odioasă. Robert Clayton Dean se află într-o situaţie aparent fără nici o ieşire, singurul om care-l poate ajuta să-şi dovedească nevinovăţia fiind un alt personaj extrem de misterios, un fost agent al securităţii, cunoscut sub numele de Brill.

21:30 PRO TV

New York Taxi (comedie, coprod, 2004) Cu: Queen Latifah

Belle Williams (interpretată de Queen Latifah) este un aş al vitezei. Conducând în trombă pe străzile New York-ului, ea şi-a câştigat reputaţia de cel mai rapid şofer de taxi din oraş. Acesta este, însă, doar o mică parte din adevăratul său vis: să conducă o maşină de curse şi să câştige un raliu. Belle se află deja aproape de a-şi atinge ţinta, când este deturnată din calea sa de poliţistul Andy Washburn (interpretat de Jimmy Fallon), ale cărui calităţi de a lucra sub acoperire sunt la fel de inexistente ca şi abilitatea de a mânui volanul.

21:00 CINEMAX

Emma (Comedie, Marea Britanie, 1996) Cu: Gwyneth Paltrow, James Cosmo, Greta Scacchi, Alan Cumming, Denys Hawthorne

Bazat pe romanul lui Jane Austen, această comedie de epocă o are în distribuție pe Gwyneth Paltrow ca Emma Woodhouse, o tânără femeie care se crede o autoritate în lucrurile ce țin de inimă. Cu cele mai bune intenții, Emma face pe pețitoarea pentru prietena ei, Harriet, pe care Emma vrea să o cupleze cu preotul Elton și pentru guvernanta sa pe care o introduce viitorului ei soț, dl. Weston. Cu toate acestea, Emma nu este nici pe departe la fel de bună la a-l juca pe Cupidon pe cât se crede și petrece atât de mult timp încercând să rezolve problemele romantice ale tuturor, încât îi ia ceva timp până când își dă seama că s-a îndrăgostit de un prieten apropiat.

23:35 Ultima zi (Comedie, România, 2016) Cu: Doru Ana, Mimi Brănescu, Adrian Văncică, Rodica Lazăr, Adrian Ciglenean

O comedie neagră despre credință și neîncredere, fidelitate și infidelitate, iertare și pedeapsă, un film despre dilemele sufletelor noastre. Primarul unui mic oraș, șeful poliției și președintele unei asociații creștine de tineret își însoțesc prietenul, pe inginerul introvert Adrian, pe drumul spre mănăstire. El a decis să fugă de trecutul lui, să devină călugăr astfel începând o nouă viață. Primarul, un regizor amator, se oferă să-l filmeze pe primul călugăr din orașul lui, dar, în secret, a pregătit un scenariu diferit pentru inginer. Spre surpriza tuturor, întreaga poveste va avea o întorsătură dramatică și neașteptată.

+0 -0
se încarcă...