VINERI

0

22.00 ANTENA 1 Miss Agent Secret (comedie, SUA 2000) Cu: Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt, Candice Bergen

Concursul de frumuseţe Miss Statele Unite, gazdă venerabilã şi faimoasã a frumuseţii americane în ultimii cincizeci de ani, a primit o ameninţare de la unul dintre cei mai periculoşi criminali din întreaga tarã, poreclit “Citizen”. F.B.I.-ul l-a urmãrit tot timpul pe acest psihopat, în timp ce teroriza întreaga naţiune cu bombe, împuşcături şi incendieri deliberate. Aceasta ar putea fi şansa lor unicã de a-l aresta. Planul ? Simplu. Sã introducã în concurs una din agentele lor, sub acoperire, pe post de concurentã. Sã aranjeze cu juriul că ea sã rãmânã pe scenã pânã la încheierea concursului. Sã o doteze cu un echipament de supraveghere de ultimã generaţie. Gãsirea agentei ? Nu este aşa de simplã. O cãutare pe computer a tuturor agentelor de gen feminin disponibile găseşte un grup total nefotogenic, cu excepţia agentei secrete Gracie Hart.

20:30 PRO CINEMA

Acum ori niciodată (acțiune, SUA, 2003) Cu: Duane Martin, Vivica A. Fox, Meagan Good, Michael Taliferro

Rad” McCrae este un detectiv particular care investighează moartea prietenului său din copilărie, Benjamin, un rapper căruia i se prefigura o carieră fulminantă în domeniu. Expertă în armament, Lisa, devine partenera lui McCrae şi îşi pune în joc experienţa şi flerul pentru a soluţiona acest caz. Principalul suspect al celor doi este fostul producător al lui Benjamin, B. Free. Acesta este un vechi cunoscut al poliţiştilor, care deţine o afacere foarte puternică şi care se implică în numeroase activităţi ilegale. Rămâne de văzut dacă Râd şi Lisa sunt pe pista cea bună, sau căutările trebuie să continue.

22:45 CINEMAX

Legea nopții (Polițist, SUA, 2016) Cu: Ben Affleck, Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Sienna Miller

Ben Affleck, câștigătorul premiului Oscar, regizează și interpretează rolul principal în acest thriller dramatic. El a scris și scenariul bazat de bestseller-ul lui Dennis Lehande. Acțiunea are loc în anii 1920 când Prohibiția nu a reușit să oprească traficul de alcool și nici să închidă rețeaua subterană de baruri conduse de mafioți. Orice bărbat cu suficientă ambiție poate face bani și poate obține puterea, iar Joe Coughlin este unul dintre aceștia. Fiul inspectorului poliției din Boston, Joe a renunțat de mult la rigorile legii și se bucură de beneficiile aduse de viața de infractor.

21:50 HBO

Wall Street (Dramă, SUA, 1987) Cu: Michael Douglas, Charlie Sheen, Daryl Hannah, Martin Sheen, Terence Stamp

Lansat chiar înainte de criza de pe piața de capital din octombrie 1987, povestea din „Wall Street” se învârte în jurul vestitului broker Gordon Gekko, idolatrizat de tânărul său coleg de breaslă, Bud Fox, dornic de afirmare. Bud muncește alături de Gekko și învață repede să-și înăbușe conștiința și simțul etic. Când însă stilul neortodox al lui Gekko aproape că duce la o tragedie, Fox își reconsideră metodele. Din păcate, mijloacele sale de a-l distruge pe Gekko sunt la fel de necinstite ca și vechile sale activități de pe piața de capital.

+0 -0
se încarcă...