SÂMBĂTĂ

0

18:00 CINEMAX

Iluzionistul care se face nevăzut (Dramă, Norvegia, 2015) Cu: August Diehl, Sara Hjort Ditlevsen, Jørgen Langhelle, Alexandra Rapaport, Ingvar E. Sigurdsson

În mijlocul iernii, iluzionistul neamț Dirk Ohm ajunge în micul oraș Grong, un loc devastat de dispariția unei tinere, Maria. În scurt timp, Dirk începe și el să o caute pe Maria alături de localnici și se îndrăgostește de femeie. În singurătatea camerei sale de hotel, el cedează iluziei relației lor amoroase, ea este mai reală pentru el decât orice altceva. Povestea este inspirată de un eveniment adevărat – dispariția iluzionistului neamț Dirk Ohm în Grong, în 2003.

20:00 HBO

Hai să ne batem (Comedie, SUA, 2017) Cu: Ice Cube, Charlie Day, Tracy Morgan, Jillian Bell, Dean Norris

În ultima zi de şcoală, timidul profesor de engleză Andy Campbell (Charlie Day) încearcă să nu-şi piardă calmul din cauza farselor deplasate pe care le fac absolvenţii, a tăierilor de bugete care îi pun în pericol slujba şi a managementului ineficient. Însă lucrurile se înrăutăţesc atunci când intră în conflict cu cel mai dur şi fioros coleg, Ron Strickland (Ice Cube) care îl provoacă la duel după ore. Vestea confruntării celor doi profesori se răspândeşte rapid şi ajunge să devină exact soluţia de care liceul avea nevoie.

20:00 PRO TV

Necunoscutul (acţiune, coprod, 2011) Cu: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn, Bruno Ganz, Frank Langella, Sebastian Koch, Olivier Schneider, Stipe Erceg, Rainer Bock

Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) pleacă alături de soția sa (January Jones) în Berlin pentru a participa la o conferință de specialitate. În urma unui accident cumplit de mașină, Martin se trezeşte pe un pat de spital, confuz și fără să aibă idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constată stupefiat că nimeni nu îl recunoaște și este privit ca un străin chiar și de către soția lui.

23:10 TV 1000

Zona de impact (acţiune, SUA, 1993) Cu: Bruce Willis, Sarah Jessica Parker, Dennis Farina, Tom Sizemore

Un detectiv de elită de la poliţia din Pittsburgh îşi pierde slujbă după ce apucă să lanseze în departament zvonul că unul dintre colegii săi este un criminal în serie. Tom Hardy, interpretat de Bruce Willis, nu-şi va pierde încrederea şi va declanşa o luptă inegală impotriva scepticismului colectiv şi a modului feroce şi enigmatic de operare al asasinului. Hardy îşi va dedica fiecare zi şi noapte deconspirării criminalului.

Deja ai votat!
se încarcă...