DUMINICA

0

20.00 ANTENA 1

Dennis, pericol public (comedie, SUA 1993) Cu: Walter Matthau, Joan Plowright

Plecând de la popularul serial de televiziune transmis în America anilor `50 şi de la cartea apărută înaintea acestuia, filmul Dennis pericol public este o excelentă comedie, capabilă să bine dispună chiar şi pe cel mai supărat şi morocănos dintre telespectatori. Cu atât mai mult cu cât rolul principal e deţinut de Walter Matthau iar Mason Gamble e încântător în rolul puştiului care îi întoarce existenţa bătrânului cu susu-n jos.

20:30 PRO CINEMA

Spectacol mortal (acțiune, SUA, 2009), Cu: Dolph Lundgren, Melissa Molinaro, Hristo Shopov, Dave Legeno, James Chalke, Shelly Varod

Un concert de muzică rock organizat în scopuri caritabile ia o turnură neaşteptată când un grup de torţionari înarmaţi îi iau ostatici pe preşedintele Rusiei, Alexander Petrov împreună cu toată familia şi pe Venus, o celebra interpretă pop. Joe, bateristul formaţiei care în trecut a fost soldat în infanteria marină şi un agent rus ripostează impotriva torţionarilor. Situaţia se complică şi mai mult când cei doi sunt copleşiţi din punct de vedere numeric de către rivalii lor.

23:05 CINEMAX

Ticăloșia (Dramă, Slovacia, 2017) Cu: Dominika Morávková-Zeleníková, Anna Rakovská, Patrik Holubář, Róbert Jakab, Juliana Oľhová

Existența aparent fără griji și plină de vise a tinerei Lena este violent spulberată de un viol. Făptașul? Fermecătorul ei profesor care este capabil să-i învârtă pe toți pe degete. Lena nu poate sau nu îndrăznește să spună cuiva ce s-a întâmplat, nici măcar celei mai bune prietene. În schimb, plănuiește o sinucidere. Ulterior, este internată în secția pentru tineri a unui spital de psihiatrie, iar întrebările majore pe care trebuie să le înfrunte sunt: cine o va crede și poate dovedi ce i s-a întâmplat?

20:00 HBO

Brigada sinucigașilor (Acțiune, SUA, 2016) Cu: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

+0 -0
se încarcă...