MIERCURI

0

20:30 PRO CINEMA

Citaţia (thriller, SUA, 2013) Cu: Cuba Gooding JR., Ashley Scott, Bailey Chase, James Hong, Tichina Arnold, Amanda Perez, tim Abell, Scott Whyte

În urmă cu cinci ani, criminalul în serie Evan Lucas (Dylan Vox) a fost găsit vinovat şi condamnat la moarte de Laura Price (Ashley Scott) şi unsprezece juraţi. Dar acum lucruri misterioase încep să se întâmple cu membrii juriului şi tragediile apar una după alta. Laura realizează că nu este nicio coincidenţă şi începe să investigheze crimele cu ajutorul detectivilor Callendar (Cuba Goodin Jr.) şi Michael Lyons (Bailey Chase).

22:45 CINEMAX

Donnie Brasco (Polițist, SUA, 1997) Cu: Johnny Depp, Al Pacino, Michael Madsen, Bruno Kirby, James Russo

Bazat pe fapte reale, acest film redă povestea faimosului Joe Pistone, un agent FBI infiltrat în mafia din New York de la sfârșitul anilor ’70. Pistone (Johnny Depp) își ia numele de Donnie Brasco și se împrietenește cu Lefty Ruggiero (Al Pacino), un cap mafiot, a cărui viață personală se duce de râpă. Cu o soție care vrea să-l părăsească și cu un fiu toxicoman, Lefty se simte descumpănit. De treizeci de ani în mafie, cu 26 de victime la activ, el își dă seama că nu a devenit, nicidecum, persoana la care visa când a hotărât să se alăture băieților răi pentru a trăi o viață fără grija zilei de mâine. Tânărul Donnie Brasco pare a fi exact o proiecție a persoanei sale din tinerețe. Îl va lua sub aripa sa protectoare și sub această tutelă Donnie va accede imediat în vârfurile ierarhiei gangsterilor.

18:00 HBO

Gardienii galaxiei (Acțiune, SUA, 2014) Cu: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper

O aventură epică, plină de acțiune, filmul extinde universul Marvel ducându-l în cosmos unde aventurierul Peter Quill se trezește ținta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase dorit de Ronan, un personaj periculos ale cărui ambiții amenință întreg universul. Ca să scape de Ronan, Quill trebuie să formeze o echipă cu patru inadaptați: Rocket, un raton, Groot, un umanoid în formă de copac, Gamora, mortală și misterioasă, și Drax Distrugătorul, mânat de răzbunare. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului și posibila amenințare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei, el trebuie să ducă o luptă disperată pe viață și pe moarte pentru a salva lumea așa cum o știm.

21:30 PRO TV

Ostatici (thriller, SUA, 2011) Cu: Nicolas Cage, Nicole Kidman, Ben Mendelsohn, Liana Liberato, Cam Gigandet, Jordana Spiro

Soții Kyle și Sarah Miller sunt proprietarii unei vile situate într-un cartier select al orașului, conduc mașini de lux și au seiful din interiorul locuinței plin cu bani și diamante, motiv pentru care pun preț pe siguranță și au investit în sisteme moderne de securitate. Exasperată de comportamentul rebel și insolent al fiicei adolescente pe nume Avery, soția influentului om de afaceri se ocupă și de supravegherea lucrărilor de renovare a proprietății, privirea fiindu-i atrasă de Jonah Collins, unul dintre muncitorii sexy care are tupeul de a înota în piscina lor.

+0 -0
se încarcă...