JOI

20.00 ANTENA 1

Frumuşica (comedie, SUA 1990) Cu: Richard Gere, Julia Roberts, Jason Alexander, Hector Elizondo

Edward Lewis, un bărbat bogat care nu-şi mai poate dori nimic de la viaţă, întâlneşte întâmplător o femeie de moravuri uşoare, de care se îndrăgosteşte. Tânăra învaţă alături de el cum să se îmbrace, cum să mănânce elegant şi cât de frumoasă este muzica de operă. Dar va dura acest incredibil vis de Cenuşăreasă ?

22:45 PRO CINEMA

Legături riscante (thriller, SUA, 1995) Cu: Rebecca De Mornay, Antonio Banderas, Dennis Miller, Len Cariou, Harry Dean

Frumoasa Sarah Taylor (Rebecca De Mornay) lucrează ca psiholog criminalist în cadrul unui departament de poliţie. Meseria ei o obligă să pătrundă în minţile bolnave ale unor ucigaşi fără scrupule şi nu-i lasă timp pentru viaţa personală. În acelşi timp, o înarmează cu o neîncredere excesivă atunci când vine vorba de bărbaţi. Într-o zi, Sarah îl întâlneşte din întâmplare, într-un supermarket, pe Tony Ramirez (Antonio Banderas), un străin atrăgător. Ea se aruncă fără nici un fel de reverve în această relaţie şi o frumoasă poveste de dragoste începe. Nu după mult timp însă Sarah începe să primească o serie de telefoane de ameninţare. Ea îl suspectează pe iubitul ei de origine latină. Îndoiala începe să-şi facă loc în relaţia lor şi toate suspiciunile par să fie confirmate de trecutul lui. În paralel, Sarah lucrează la nişte cazuri extrem de periculoase şi nu poate fi sigură nici o clipă din ce parte vine pericolul.

22:35 CINEMAX

În sălbăticie (Dramă, SUA, 2007) Cu: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Catherine Keener

Aceasta este povestea adevărată a lui Christopher McCandless (Emile Hirsch). Proaspăt absolvent cu un viitor promițător înainte, bărbatul de 22 de ani a renunțat la viața lui privilegiată și a plecat într-o aventură. Ce i s-a întâmplat pe drum l-a transformat pe acest tânăr călător într-un simbol pentru nenumărați oameni. Oare a fost un aventurier curajos sau un idealist naiv? I-a plăcut să-și asume riscuri sau a fost un personaj tragic aflat într-o luptă cu echilibrul fragil dintre om și natură?

20:00 HBO

Warm Springs (Dramă, SUA, 2005) Cu: Kenneth Branagh, Cynthia Nixon, David Paymer, Tim Blake Nelson, Jane Alexander

Laureații cu Emmy Kenneth Branagh și Cynthia Nixon sunt eroii principali în povestea adevărată, dar prea puțin cunoscută, a evoluției fizice și spirituale a unui om care avea să devină președintele Statelor Unite ale Americii. ”Warm Springs” spune povestea lui Franklin Delano Roosevelt (Branagh) care, după ce a suferit de poliomielită, a devenit paraplegic la 39 de ani. În timp ce soția lui, Eleanor (Nixon), avea grijă de imaginea sa publică, Roosevelt se lupta cu stigmatul poliomielitei și se întâlnea cu cei afectați de această teribilă boală, dar și cu cei chinuiți de sărăcie, analfabetism și rasism. Treptat, el își dă seama că, deși nu va mai putea merge niciodată, poate să fie un lider redutabil.

Deja ai votat!