SÂMBĂTĂ

0

23:00 PRO TV

Ispită (thriller, 2014) Cu: Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller, Eric Stonestreet, Matthias Schoenaerts, Isabel Lucas, Rachel Taylor

Callan este posesorul unei vechi cruci celtice cu calități magice care îi dă o putere de neimaginat. Moștenită din tată în fiu, crucea îl ajută să doboare răufăcătorii din L.A. Împreună cu o echipă de experți în arme, Callan (Brian Austin Green) trebuie să facă față celui mai temut dușman – Gunnar (Vinnie Jones).

20:00 HBO

Un destin special (Dramă, SUA, 2016) Cu: Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst, Adam Driver, Jaeden Lieberher

Alton e un băiat de opt ani care are niște abilități extraordinare, însă acestea îl transformă în ținta unei secte de extremiști religioși, conduși de Calvin Meyer. Roy, tatăl lui Alton, este disperat să-și protejeze fiul și încearcă să-l ducă într-o ascunzătoare secretă. Roy e ajutat de complicele său Lucas și de Sarah, fosta soție. Cei patru fugari sunt vânați și de o forță guvernamentală, condusă de Paul Sevier, care vrea de asemenea să folosească abilitățile lui Alton.

23.00 ANTENA 1

Gustul fructului oprit (comedie, SUA 2009) Cu: Ben Affleck, Jason Bateman, Mila Kunis, Kristen Wiig, J.K. Simons

Extract spune povestea unui patron ghinionist: întreprinderea lui trece printr-o perioadă proastă, iar nevasta îl înșală cu un gigolo. N-o să-l vedem pe Affleck ca gigolo în filmul ăsta, ci – într-un rol cu mai puțină sare și piper – ca avocat al lui Jason Bateman, angajat la întreprindere, care și-a pierdut un braț în circumstanțe neclare.

22:50 CINEMAX

Pe urmele unor fugari (Aventuri, Noua Zeelandă, 2016) Cu: Sam Neill, Julian Dennison, Rhys Darby, Rima Te Wiata, Rachel House

Crescut pe muzica hip-hop și în orfelinate, Ricky, un băiat răsfățat de la oraș, începe o nouă viață la țară, în Noua Zeelandă. Își găsește rapid locul alături de noua lui familie adoptivă: iubitoarea mătușă Bella, arțăgosul unchi Hec si cățelul Tupac. Când o tragedie lovește amenințându-l pe Ricky cu schimbarea locuinței, el și Hec fug în pădure. Ca urmare a unei căutări naționale, cei doi proscriși trebuie să aleagă: să se lase prinși sau să treacă peste neînțelegeri și să supraviețuiască împreună ca o familie.

+0 -0
se încarcă...