DUMINICA

0

20.00 ANTENA 1

Soacra mea e o scorpie (comedie, SUA 2005) Cu: Jennifer Lopez, Jane Fonda, Michael Vartan

Prieten sau duşman? Rude noi sau duşmani noi? Binefăcător de o viaţă sau adversar care îţi pune viaţa în pericol? Înger sau demon … ei bine, înţelegeţi voi. Este un adevăr universal că nu există nimeni mai temut sau conciliant decât acele câteva insuportabile aşa-numite „Soacre Scorpii”. După ani de căutare a partenerului perfect, Charlotte „Charlie” Cantilini (Lopez) îl găseşte în sfârşit pe bărbatul visurilor sale, Kevin Fields (Vartan), însă descoperă că mama acestuia, Viola (Fonda) este femeia coşmarurilor sale. Viola, o prezentatoare de ştiri pe postul naţional concediată de curând care se teme că îşi va pierde fiul aşa cum şi-a pierdut slujba, este hotărâtă să o alunge pe noua logodnică a fiului ei, devenind cea mai îngrozitoare soacră din lume.

00:20 CINEMAX

Un băiat întreținut (Comedie, SUA, 2017) Cu: Jon Paul Phillips, Thure Riefenstein, Greg Audino, Diosiq Burné, John-Michael Carlton

Farleigh Nock, un designer de interioare și vedetă de reality show, are o pasiune pentru lucrurile frumoase, cum ar fi adonicul Dennis, și îi place să se înconjoare cu ele. Când Farleigh îi dă un ultimatum de neconceput când împlinește 30 de ani, să-și ia o slujbă sau să plece, Dennis trece de la a fi un băiat înreținut la a fi un bărbat pierdut. George Bamber regizează această comedie neagră care arată faptul că viața alături de un bărbat înstărit este dulce-amăruie și adresează o întrebare importantă: ce este dragostea și care este prețul păstrării ei?

18:25 HBO

Turnul Întunecat (Aventuri, SUA, 2017) Cu: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor, Claudia Kim, Fran Kranz

Există alte lumi pe lângă aceasta. Povestea ambițioasă scrisă de Stephen King, unul dintre cei mai cunoscuți scriitori din lume, a fost ecranizată în acest film. Ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), duce o luptă nesfârșită cu Walter O’Dim, cunoscut ca Omul în negru (Matthew McConaughey). Walter vrea să distrugă Turnul Întunecat, singurul element care menține universul laolaltă, iar singurul care îl poate împiedica este Roland. Binele și răul se înfruntă pentru ultima dată, într-o confruntare de al cărei deznodământ depinde soarta lumii.

22:30 PRO CINEMA

Teoria supremă (comedie, 2013) Cu: Christoph Waltz, Matt Damon, Mélanie Thierry

The Zero Theorem îl are în prim plan pe Qohen (Christoph Waltz), un bărbat emotiv care trăieşte într-o biserică şi care şi-a petrecut majoritatea vieţii aşteptând un apel menit să-i definească viaţa. Lucrează pentru corporaţia Mancorp şi nu intră în contact cu nimeni în afară de supraveghetorul sau, Joby (David Thewlis). Dorinţa sa de a lucra de acasă tocmai pentru a aştepta apelul îi este îndeplinită de liderul lor, Management (un Matt Damon care îşi face intrarea într-un costum cu imprimeu de leopard) în schimbul muncii sale în cadrul proiectului „The Zero Theorem”, o ecuaţie prin care se demonstrează că 0=100 şi care sugerează că existenţa este inutilă.

+0 -0
se încarcă...