LUNI

0

00:00 PRO TV

Întâmplarea (thriller, SUA, India, 2008) Cu: Mark Wahlberg, Zooey Leguizamo, Ashlyn Sanchez, Betty Buckley, Spencer Breslin, Robert Bailey Jr.

Thriller despre o familie care încearcă să fugă din calea unei calamități naturale în stare să pună întreaga omenire în pericol, ultimul film al lui M. Night Shyamalan îi are în distribuție pe Mark Wahlberg, Zooey Deschanel și John Leguizamo. Cu atracția către evenimente apocaliptice care-i este caracteristică, Shyamalan cu siguranță va reuși să-și îngrozească spectatorii.

00:15 CINEMAX

Ultima noapte senină (Război, SUA, 1992) Cu: Peter Berg, Kevin Dillon, Arye Gross, Ethan Hawke, Gary Sinise

Filmul se inspiră dintr-un roman autobiografic despre cel de-al Doilea Război Mondial, carte semnată de William Wharton. Acțiunea este plasată în Franța anului 1944, când niște ofițeri germani sunt localizați în păduri de către un batalion american. Cei dintâi preferă să se predea, în loc să își riște viața în ofensiva finală nazistă. În cele din urmă, cele două grupuri care se aflau de o parte și de cealaltă a baricadei reușesc să treacă peste ceea ce îi despărțea și să petreacă împreună Crăciunul. Însă, în scurt timp, povestea se complică, iar planurile inițiale sunt date peste cap, astfel încât cei care fuseseră la aceeași masă de Sărbători se văd iar în conflict.

23:45 HBO

The Bridge (Dramă, SUA, 2015) Cu: Katie Findlay, Wyatt Nash, Ted McGinley, Faith Ford, Steve Bacic

Povestea lui Molly Callens (Katie Findlay) și a lui Ryan Kelly (Wyatt Nash), doi tineri studenți între care se formează o prietenie profundă în primul semestru la facultate, o perioadă care devine un moment definitoriu din viețile lor. La librăria și cafeneaua preferată, The Bridge, cei doi petrec multe ore studiind și vorbind despre planul lor pe 10 ani. Ei se împrietenesc cu proprietarii librăriei, Charlie (Ted McGinley) și Donna Barton (Faith Ford), un cuplu care și-a dorit ca The Bridge să fie un loc unde oamenii să creeze legături și să devină parte dintr-o familie extinsă. Oare iubirea nerostită și planurile de viitor ale lui Molly și Ryan pot supraviețui așteptărilor altora legate de felul în care ar trebui să fie viețile lor?

20:30 PRO CINEMA

Dispărutele (thriller, SUA, 2003) Cu:Tommy Lee Jones, Cate Blanchett, Evan Rachel Wood

În secolul al-XIX-lea, în New Mexico, Samuel Jones (Tommy Lee Jones) se întoarce acasă, sperând că se va împăca cu fiica sa, Maggie (Câte Blanchett), pe care a părăsit-o cu mulți ani în urmă… Tânăra nu este încântată de reapariția tatălui ei și îl respinge… Lucrurile se schimbă, însă, după ce prietenul lui Maggie este ucis, iar fiica ei este răpită. Maggie îi cere ajutorul tatălui său pentru a porni pe urmele răpitorilor.

+0 -0
se încarcă...