MARŢI

0

19:05 CINEMAX

Marele jaf al trenului (Polițist, Marea Britanie, 1979) Cu: Sean Connery, Donald Sutherland, Lesley-Anne Down, Wayne Sleep, Malcolm Terris

Una dintre cele mai importante realizări ale regizorului Michael Crichton, “Marele jaf al trenului” este o producție care are la bază best-seller-ul acestuia despre primul jaf asupra unui tren. Acțiunea este plasată în Anglia anului 1855, când Edward Pierce (Sean Connery) este un hoț care are ambiții mărețe și visează să pună mâna pe un transport de lingouri care se afla în drum spre Crimeea. Astfel, el pune la cale un plan în complicitate cu frumoasa sa amantă, Miriam (Lesley-Anne Down), cu un alt nume celebru în Anglia, Agar (Donald Sutherland), și cu Willy Clean (Wayne Sleep). Evident, în tot acest “business”, Edward Pierce este creierul, dar fiecare dintre ceilalți trei are rolul său clar și foarte important.

22:40 HBO

Hemingway și Gellhorn (Dramă, SUA, 2012) Cu: Nicole Kidman, Clive Owen, Rodrigo Santoro, Robert Duvall, Connie Nielsen

În regia lui Philip Kaufman, Hemingway & Gellhorn este povestea de dragoste dintre scriitorul american Ernest Hemingway (Clive Owen) și Martha Gellhorn (Nicole Kidman), o femeie reporter de război de o faimă aproape egală cu cea a scriitorului, cu scene fierbinți, într-un punct fierbinte al Europei: Spania din perioada războiului civil.

23:45 PRO TV

Pasărea Phoenix (acţiune, SUA 2004) Cu: Dennis Quaid, Tyrese Gibson, Giovanni Ribisi, Miranda Otto, Tony Curran

Un grup de supravieţuitori ai unui accident aviatic ajunge în deşertul Gobi. Din păcate pentru ei, şansele de salvare sunt minime. Înfruntând un mediu brutal, resurse de supravieţuire scăzute şi încercând să se apere împotriva hoţilor din deşert, ei realizează că singura lor şansă de salvare este să încerce ceea ce pare imposibil- să construiască un nou avion din epavă celui prăbuşit. “Flight of the Phoenix” reprezintă de fapt povestea triumfului uman. Pelicula este un remake al filmului cu acelaşi nume din 1965, avându-i în rolurile principale pe James Stewart şi Richard Attenborough.

20:30 PRO CINEMA

Face toţi banii (acţiune, SUA, 2012)Cu: Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata

Stephanie Plum, o tânără născută și crescută în New Jersey, este foarte sigură pe ea, deși nu mai are un serviciu de șase luni și tocmai și-a pierdut și ultimul card de credit în mâinile unui recuperator de creanțe. Disperată să facă un ban, Stephanie apelează la ultima soluție: să-și convingă vărul să-i dea o slujbă la firma lui care se ocupă de vânătoare de recompense pentru cauțiuni. E adevărat că nu o să i se dea pe mâna vreo pereche de cătușe și că singura ei armă e un spray cu piper, dar asta n-o s-o oprească să se ocupe de cel mai important “client” al vărului său, Vinny – fostul polițist de la moravuri și actualmente fugar, Joe Morelli – da, chiar el, același irezistibil Morelli, care a sedus-o și a părăsit-o când era la liceu.

+0 -0
se încarcă...