MIERCURI

0

21:30 PRO TV

Justiţie pe cont propriu (acţiune, 2011) Cu: Nicolas Cage, January Jones, Guy Pearce, Harold Perrineau, Jennifer Carpenter, Irone Singleton

Will Gerard (Nicolas Cage) e un profesor de engleză pasionat de meseria lui, fericit în căsnicia lui cu Laura (January Jones), o muziciană de succes. Cei doi se bucură de viața lor liniștită, cu concerte, barbeque în grădina casei și, mai ales, de pasiunea lui Will, partidele de șah cu directorul școlii (Harold Perrineau). Dar totul se schimbă într-o noapte, când Laura e atacată violent pe drumul de întoarcere de la studioul unde avusese repetiții.

22:30 CINEMAX

Equilibrium (SF, SUA, 2002) Cu: Christian Bale, Emily Watson, Taye Diggs, Angus Macfadyen, Sean Bean

Într-un viitor în care libertatea este interzisă, cei proscriși vor deveni eroi. Într-o lume viitoare, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoțiile: cărțile, arta și muzica sunt interzise cu desăvârșire, iar sentimentele sunt infracțiuni care se pedepsesc cu moartea. Pentru a urmări respectarea legii, un grup special de polițiști numiți “Preoții Tetragrammaton” au fost desemnați pentru a-i elimina pe toți cei ce încalcă legea. Preotul John Preston (Bale) este un agent guvernamental de primă mână responsabil cu distrugerea tuturor celor care se împotrivesc regulilor.

00:45 HBO

Norman (Dramă, SUA, 2016) Cu: Richard Gere, Lior Ashkenazi, Michael Sheen, Charlotte Gainsbourg, Steve Buscemi

Norman Oppenheimer (Richard Gere) vrea să conteze. Ducând o viață singuratică în umbra puterii și a banilor, se folosește de orice legătură ca să se plaseze într-o poziție importantă. Este un oportunist, dar nu unul foarte bun. Asta până când face o mișcare deșteaptă și îi cumpără o pereche de pantofi scumpi lui Micha Eshel (Lior Ashkenazi), un modest politician israelian. Când Misha devine prim-ministru, Norman se trezește în centrul unei drame geopolitice. Folosindu-se de talentele lui, Norman încearcă să rezolve un puzzle complex cu importante implicații. Această călătorie a unui om comun este plină de momente amuzante, de dramă și prezintă tragedia unui bărbat scos din anonimitate și, totuși, prea mic pentru a fi prețuit.

20:30 PRO CINEMA

Paradisul pierdut (acţiune, coprod, 2008)

Bazat pe popularul joc video cu același nume, filmul Far Cry urmărește periculoasele aventuri ale reporterilor Valerie Constantine și Tom Moore din Seattle și ale căpitanului unei bărci, Jack Carver. Căpitanul este angajat de tânăra jurnalistă pentru a-i conduce pe o insulă situată în Pacificul de nord-vest, la întâlnirea cu un informator al ziarului unde cei doi lucrează. Totul ia o întorsătură neașteptată atunci când barca lor este lovită de o rachetă

+0 -0
se încarcă...