VINERI

0
Dennis Quaid

20:30 PRO CINEMA

Sezon de vânătoare (acţiune, SUA, Belgia, 2013) Cu: Robert de Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia, Elizabeth Olin

Colonelul Benjamin Ford (Robert De Niro) se refugiază în Munţii Apalaşi pentru a uita ororile războiului bosniac în care a luptat. Emil Kovac (John Travolta), un fost soldat sârb doreşte să se răzbune pe Ford. El intră în ţară prin statul Tennessee, se împrieteneşte cu Ford şi în timpul unei sesiuni de vânătoare, Kovac îşi dezvăluie identitatea, cei doi devenind duşmani pe faţă.

21.45 ANTENA 1

Printesa indaratnica (comedie, SUA 2001) Cu: Julie Andrews, Anne Hathaway, Hector Elizondo, Sandra Oh, Mandy Moore

Timida adolescentã Mia Thermopolis din San Francisco este aruncatã într-o altã lume când, din senin, primeste vestea incredibilã cã este o printesã adevãratã. Ca mostenitoare a tronului Genoviei, un mic principat european, Mia porneste într-o aventurã comicã, când bunica ei, o persoanã strictã si formidabilã, regina Clarisse Renaldi, începe sã îi dea „lectiile de printesã”.

00:10 CINEMAX

Tess (Dramă, Africa de Sud, 2016) Cu: Christia Visser, Brendon Daniels, Nse Ikpe-Etim, Dann Jaques Mouton, Lee-Ann Van Rooi

Filmul este bazat pe romanul „Whiplash”, scris de Tracey Farren, şi spune povestea tulburătoare a unei prostituate impertinente în vârstă de 20 de ani care îşi vinde corpul pe străzile din Cape Town. Supravieţuieşte luând calmante şi având un umor sec. Dar viaţa îi este complet dată peste cap când rămâne însărcinată. Deşi încearcă să fugă de trecut, acesta nu-i dă pace. Ea începe să-şi pună sub semnul îndoielii sănătatea mintală, dar se luptă cu demonii şi caută să descopere adevărul.

00:10 HBO

Campionul (Dramă, Danemarca, 2017) Cu: Søren Malling, Jakob Oftebro, Ane Dahl Torp, Sus Wilkins, Søren Pilmark

Simon este regele scenei artistice daneze. Are succes și este bogat, are o soție frumoasă și o amantă tânără. Într-o zi, fiul lui, Casper, pe care nu l-a întâlnit niciodată, apare la ușa lui. Casper, un artist de stradă faimos în toată lumea, cunoscut sub numele Fantoma, îi cucerește pe toți cei din viața lui Simon. Asta îl provoacă și îl supără foarte tare pe Simon și astfel apare o luptă între tată și fiu dusă cu pensula și tubul de vopsea. Cu toate acestea, contrar așteptărilor, cei doi încep să construiască o relație și Simon se reanalizează ca bărbat, soț și tată.

 

+0 -0
se încarcă...