DUMINICA

21:00 CINEMAX

Garduri (Dramă, SUA, 2016) Cu: Denzel Washington, Viola Davis, Stephen McKinley Henderson, Jovan Adepo, Russell Hornsby

Unii oameni construiesc garduri ca să ţină oamenii afară şi alţii le construiesc ca să-i ţină pe oameni înăuntru. Câştigătorii premiului Oscar Denzel Washington şi Viola Davis interpretează rolurile principale în acest film, o adaptare după piesa de teatru “Fences”, scrisă de August Wilson şi care a primit premiul Pulitzer. Acţiunea are loc în anii 1950 în Pittsburgh. Troy Maxson, un fost jucător de baseball din liga bărbaţilor de culoare, se zbate să aibă grijă de cei dragi într-o lume care ameninţă să-l distrugă. Filmul, regizat de Denzel Washington, prezintă adevărurile universale despre dragoste, iertare şi fericire în ciuda a ceea ce se află în spatele propriilor garduri.

20.00 ANTENA 1

Vrei sa te insori cu mine ? (comedie, SUA 2009) Cu: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Betty White

Când Margaret, un important editor de carte din New York riscă să fie repatriată în Canada sa natală, obişnuită să gândească rapid declară că este de fapt logodită cu asistentul ei, Andrew, care nu bănuieşte nimic şi pe care îl chinuie de mai mulţi ani. El este de acord să îi facă jocul, dar impune câteva condiţii proprii. Surprinzătorul cuplu se îndreaptă către Alaska, pentru a cunoaşte capricioasa familie a lui Andrew, iar tânăra femeie care la oraş deţinea întotdeauna controlul se trezeşte prinsă într-un şir de situaţii comice tipice, ca de „peşte pe uscat”. Pregătind o nuntă neaşteptată şi urmăriţi de un ofiţer al Biroului de Imigrare, Margaret şi Andrew acceptă fără prea multă tragere de inimă să respecte acest plan, în ciuda consecinţelor sale.

14:45 PRO TV

Indiana Jones în căutarea arcei pierdute (acţiune, SUA, 1981) Cu: Harrison Ford, Karren Allen, Paul Freeman, Cristopher Frederick, Tony Vogel.

Renumitul arheolog şi expert în ştiinţele oculte, Dr. Indiana Jones (Harrisonn Ford) este angajat de către Guvernul SUA să găsească legendara Arcă a legământului care se presupune că mai păstrează ascunse tablele cu cele 10 Porunci. Din nefericire, câţiva agenţi ai Gestapo-ului, temuta poliţie secretă nazistă, sunt şi ei în căutarea aceluiaşi lucru. O urmărire plină de suspans începe din Nepal până la Cairo, iar eroul trece prin tot felul de situaţii aparent fără ieşire care îi ameninţă viaţa.

20:30 PRO CINEMA

Dispariții (dramă, 2008) Cu: Ana Hathaway, Patrick Wilson, David Morse, Andre Braugher, Dianne Wiest

Filmul prezintă ancheta ce se desfăşoară în urma unui accident aviatic, care scoate la iveală amănunte stranii şi dorinţa de muşamalizare a companiei aeriene. Tânăra terapeută Claire (Anne Hathaway) este desemnată să consilieze pe cei cinci supravieţuitori ai tragediei, însă la scurt timp de la începerea şedinţelor de consiliere, o serie de întâmplări stranii încep să se întâmple.

Deja ai votat!