SÂMBĂTĂ

23:15 PRO TV

Cu orice preţ (thriller SUA, 2012) Cu: Dennis Quaid, Kim Dickens, Aaron B. Oduber, Jacob R. Oduber, Zac Efron, John Hoogenakker, Laura atwood, Dan Waller

Un film despre un fermier american dispus la orice pentru a-şi păstra statutul şi primul loc din cele 7 districte… Dennis Quaid interpretează foarte bine rolul alunecosului fermier, obsedat de ideea de a nu pierde şi cel de-al doilea fiu, dornic de plecare şi el, dar şi distrus în final… Zac Efron de-a dreptul placid în acest film, îţi vine să-i dai o palmă şi să-l faci să deschidă ochii şi să privească în jur, să aprecieze ce are!

23.00 ANTENA 1

Pasiune periculoasă (acţiune, SUA 1998), Cu: George Clooney, Jennifer Lopez, Dennis Farina, Ving Rhames, Don Cheadle

Jack Foley (George Clooney) este un jefuitor de bănci atipic şi special, şi asta pentru că deşi are cel mai gros dosar la FBI, nu a folosit niciodată în cariera sa vreo armă. După mai bine de 20 de ani de carieră în jefuirea băncilor, Jack se află în spatele gratiilor. Perspectiva nu pare a fi prea generoasă pentru Jack, mai ales ca mai are de stat în închisoarea din Florida în jur de 30 de ani. Aşa că, obişnuit să lupte cu propria-i soartă, Jack ia decizia să îşi schimbe viaţa. Chiar dacă este proverbial ghinionul său, Jack plănuieşte să evadeze şi în acelaşi timp să dea jaful carierei sale.

16:40 HBO

Prizoniere în vacanță (Comedie, SUA, 2017) Cu: Amy Schumer, Goldie Hawn, Joan Cusack, Ike Barinholtz, Wanda Sykes

După ce iubitul ei o părăsește chiar înaintea unei vacanțe exotice, tânăra neliniștită Emily Middleton (Amy Schumber) o convinge pe mama ei foarte grijulie, Linda (Goldie Hawn), să vină cu ea. Extrem de diferite, Emily și Linda își dau seama că trebuie să lucreze la relația lor și astfel vor reuși să scape din aventura sălbatică în care sunt implicate.

23:05 CINEMAX

Scandalul Larry Flynt (Dramă, SUA, 1996) Cu: Woody Harrelson, Courtney Love, Edward Norton, Brett Harrelson, Donna Hanover

Woody Harrelson joacă rolul lui Larry Flynt, proprietarul unui mic club de striptease care a creat un imperiu editorial din vulgara sa revistă, Hustler. El devine un adevărat Hugh Hefner, se căsătorește cu dansatoarea exotică Althea Leasure (Courtney Love) și se mută într-un conac cu 24 de camere. Dar Hustler împinge limitele toleranței americane și Flynt atrage dușmanii ca un magnet. Arestat pentru obscenități și hărțuit permanent, el pornește o muncă asiduă împotriva cenzurării și a dreptei religioase radicale în curs de dezvoltare. Flynt devine un erou fără credibilitate și îți asigură locul în istorie când se confruntă la Curtea Supremă cu reverendul Jerry Falwell. Regizorul Milos Forman a fost nominalizat la Oscar și a câștigat Globul de Aur cu acest film controversat.

Deja ai votat!