DUMINICA

0
EDITORIAL USE ONLY. NO MERCHANDISING, IN US EXCLUSIVE RIGHTS APPLY Mandatory Credit: Photo by Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock (8460254cg) Samuel L Jackson 'Lorraine' TV show, London, UK - 02 Mar 2017 SAMUEL L JACKSON & BRIE LARSON The Hollywood stars join us live in the studio to reveal all on their new blockbuster movie & talk Oscar fall-out!

20:00 HBO

Femeia Fantastică (Aventuri, SUA, 2017) Cu: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin.

23.00 ANTENA 1

Shaft (acţiune, SUA 2000) Cu: Samuel L. Jackson, Christian Bale, Toni Collette, Vanessa Williams, Busta Rhymes, Jeffrey Wright

Poliţişti corupţi, traficanţi de droguri, imoralitate, informatori, puşti de bani gata sadici, pregătiţi să ucidă.Pentru detectivul John Shaft (Samuel L. Jackson) este încă o noapte petrecută în cartierele rău famate din New York, în compania criminalilor care-l doresc mort şi unde există un sistem aşa zis legal care tot prosperă.

23:00 CINEMAX

La antipozi (Dramă, Australia, 2016) Cu: Lincoln Younes, Damon Herriman, Rahel Romahn, Michael Denkha, Alexander England

Confruntând în mod deliberat ignoranţa şi rasismul, filmul este o provocatoare comedie neagră. În urma revoltelor de la Cronulla, două vagoane pline cu tineri impulsivi se ciocnesc în momentul în care intenţia lor greşită face loc incompetenţei caraghioase. O poveste amuzantă despre prostie, frică şi pofte ciudate, şi despre ceea ce a fost sortit să fie o misiune de răzbunare care se transformă în ceva ce nici una dintre părţi nu şi-ar fi putut imagina.

20:00 PRO TV

Lunetistul (acţiune, SUA, 2007) Cu: Mark Wahlberg, Michael Pena, Danny Glover, Kate Mara, Elias Koteas, Rhona Mitra

Lunetistul este un film de acţiune care va ţine spectatorii lipiţi de scaune şi cu răsuflarea tăiată. Eroul filmului, lunetistul aşadar, este un profesionist onorabil care se trezeşte pus într-o situaţie greu de imaginat: este dat drept asasinul preşedintelui Statelor Unite. Scufundat într-o spirală a terorii şi a conspiraţiei, eroul începe o cursă în care va trebui să-şi dovedească nevinovăţia. Cursa este dirijată şi urmărită de toate agenţiile legale şi la vedere din ţară, dar şi de una, aflată în umbră. Este o adevărată vânătoare!

+0 -0
se încarcă...