MARŢI

0

20:00 FILM NOW

Recompensă cu bucluc (2010, Acţiune) Cu: Gerard Butler, Jennifer Aniston

Milo Boyd (Gerard Butler), un agent de recuperare fără noroc, primeşte în sfârşit misiunea vieţii lui: i se cere nici mai mult nici mai puţin decât să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care încerca să scape de închisoare. La început, el crede că va câştiga extrem de uşor banii de recompensă, dar când Nicole îi fuge printre degete, pentru a urmări o pistă în legătură cu muşamalizarea unei crime, Milo îşi dă seama că nu-i va merge de loc uşor cu Nicole.

21:50 HBO

Baby Driver (Acțiune, Marea Britanie, 2017) Cu: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Jon Hamm

Un tânăr şofer talentat (Ansel Elgort), care conduce maşina cu care trebuie să scape infractorii după comiterea jafurilor, se bazează pe muzica proprie ca să fie cel mai bun şofer. Când o întâlneşte pe fata visurilor sale (Lily James), Baby vede asta ca pe şansa lui de a scăpa de viaţa de infractor şi de a o lua de la capăt. După ce este forţat să lucreze pentru şeful (Kevin Spacey) unei bande de infractori, el trebuie să găsească o ieşire rapidă atunci când un jaf eşuat îi ameninţă viaţa, iubita şi libertatea.

21:00 CINEMAX

Mamă! (Horror, SUA, 2017) Cu: Domhnall Gleeson, Jennifer Lawrence, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Javier Bardem

Relaţia unui cuplu e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeţi neinvitaţi, care le vor da peste cap existenţa liniştită. Un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament şi sacrificiu, scris şi regizat de Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream), în care îi putem vedea pe Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris şi Michelle Pfeiffer.

21:30 PRO TV

Eroi de sacrificiu (acţiune, SUA, 2010) Cu: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, David Zayas, Charisma Carpenter, Michey

Au muşchi lucraţi, replici tari, femeile roiesc în jurul lor, bărbaţii îi invidiază. Sunt cei mai mari eroi de acţiune ai tuturor timpurilor. Şi, în premieră absolută, joacă împreună în acelaşi film. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis şi Terry Crews se înarmează din cap până în picioare şi aduc pe marile ecrane o operaţiune explozivă, într-un film dur şi plin de acţiune: The Expendables / Eroi de sacrificiu.

Deja ai votat!
se încarcă...